05 / 05 / 2024

Buğrahan Şirin mimarlık

Buğrahan Şirin mimarlık

Mimar Buğrahan Şirin kimdir? Mimar Buğrahan Şirin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Buğrahan Şirin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Buğrahan Şirin...

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Şişli'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Melih Bıyık ve Muhammed Öztaş ortaklığında kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Satuk Buğra Arslan tarafından kuruldu.

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erenler Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Buğra Erenler, Murat Erenler ve Oğuzhan Yeniçeri tarafından kuruldu.

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Beyza Buşra Alptekin tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Fağılma tarafından kuruldu.

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ay ve Şermin Çelik Şirin ortaklığında kuruldu.

Brl Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brl Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bihter Kaymakcı ve Buğra İbrahim Kaymakcı ortaklığında kuruldu.

Buğrahan Şirin mimarlık Haberi

Buğrahan Şirin mimarlık

Buğrahan Şirin kimdir?

Buğrahan Sirin, Istanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezuniyetinin ardından Bauhaus-Dessau Vakfı'ndan aldığı bursla Almanya'da kentsel tasarım odaklı multidisipliner araştırma programına katıldı. 


Eğitiminin ardından, 6 senedir çalıştığı HPP International Architects'in İstanbul ofisini kurmadan önce Rusya, Hollanda ve Almanya'da 10 seneye yakın süre çalıştı. 


Kariyeri süresince pek çok eğitim ve konferansa katılıp tasarım ve yönetim alanında kendisini geliştirdi. Pek çok uluslararası mimari ve kentsel tasarım yarışmasına katılarak kariyerinde önemli bir başarı elde etti. 


Pek çok projenin uygulanması ve yönetiminde birebir görev aldı. Profesyonel hayatının yanında Şirin fotoğraf sanatı da icra etmektedir. 


Üç dili yüksek seviyede konuşan Şirin İstanbul ve Almanya'da ikamet etmekte olup bir çocuk...