05 / 07 / 2024

Bugünün Türkiyesinde Mimarlık Tartışmak tarihleri

Bugünün Türkiyesinde Mimarlık Tartışmak tarihleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde “Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak” başlıklı bir konferans düzenliyor. Sektörün önde gelen isimleri bu konferansta buluşuyor.

İBB Sultangazi projesinin temeli bugün atılıyor! 448 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konutluk yeni projesinin temeli bugün atılacak. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili paylaşımı ve proje ile ilgili detaylar...

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Emeklilerin 5 bin TL'lik ikramiyesinde flaş gelişme! Bakan Işıkhan resmen açıkladı: Bugün...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yapılacak 5 bin TL'lik ödemeye ilişkin önergenin bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağına dikkat çekti. İşte detaylar..

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erçelik tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

Altın duayeni İslam Memiş, altında yaz ayları için korkunç rakamlar verdi! Duyanın ağzı açık kaldı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “1.300 rakamı bugün Türkiye'de resmi olarak görüldü” diyerek altın yatırımcılarını uyardı ve elinde altın bulunduranlara seslenerek “Bozdurmak için acele etmeyin” diyerek yeni rekorların geleceğini söyledi.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anıl Sevgili tarafından kuruldu.

Bugünün Türkiyesinde Mimarlık Tartışmak tarihleri Haberi

Bugünün Türkiyesinde Mimarlık Tartışmak tarihleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Yapı-Endüstri Merkezi işbirliği ile sektörün önde gelen isimleri buluşuyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde “Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak” başlıklı bir konferans düzenliyor. Türkiye’nin mimarlık alanında önde gelen tasarımcı ve kuramcılarını ağırlayacak olan konferansta “Mimarlığı ait olduğu toplumsallık zemininde hala konuşmak mümkün mü?” sorusuna yanıt...