06 / 05 / 2024

Build It Award 2016

Build It Award 2016

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Babayiğit, Boğaziçi Köprüsü için de aranmış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde yerli otomobil için aradığı "Babayiğit", 1963 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün yapımı için aranmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1963 yılında Boğaziçi Köprüsü için babayiğit aramışlar!

1963 yılında Bayındırlık Bakanı İlyas Seçkin, projeleri hazır olan ''İstanbul Asma Köprüsü ve 800 milyon liraya mal olacak devlet yolunu inşa edecek babayiğit varsa gelsin, konuşalım ve anlaşalım'' demiş.

Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı!

Silifke ilçesinde Mersin-Antalya karayoluna alt geçit yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı. Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı. Mahalle muhtarı Zekeriya Özkan konu ile ilgili açıklama yaptı.

1962 yılında Aksaray Meydanı'na altgeçit yapılacakmış!

1962 yılında trafik sıkışıklığını gidermek için çeşitli semtlerde yeraltı geçitleri yapılacakmış. İlk defa Aksaray Meydanı'nda altgeçit yapılması kararlaştırılmış. 34 dükkanı içinde barındıran geçit, 2 buçuk milyona mal olacakmış.

Başakşehir'de vincin çarptığı üst geçit çöktü!

Başakşehir'de vincin çarptığı üst geçit çöktü. TEM Otoyolu Ispartakule gişeleri sonrası Bahçeşehir istikametinde kamyon üstü vinç üst geçide çarptı.Kaza nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Melih Gökçek: Şoför, gazi Yılmaz Yiğit'le tartıştıysa EGO'yla ilgisi kalmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

Çiğli altgeçit istiyor!

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımın kolaylaştırılması için bölgeye bir altgeçit yapılması gerektiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu göreve çağırdı

Yiğit Akü'nün hedefinde 130 ülke var!

Halen 80 ülkeye ihracat yapan Yiğit Akü'nün Genel Müdürü Erinç Çetin Miser, özellikle gümrük duvarlarını aşamadıkları bazı ülkelerde işbirlikleri gerçekleştireceklerini, ihracat yaptıkları ülke sayısını 130’a çıkaracaklarını söyledi

Pendik'te YHT için kapalı olan alt geçit bayramda açılıyor!

Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) çalışmalarından dolayı uzun süre kapalı olan Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi bayramda açılıyor. Daha önce tek araç geçişli olan geçit çift araç geçişli olarak sürücülere hizmet verecek.

Gebze E-5 Karayolunda üstgeçit yıkıldı!

Bir üst geçit faciası daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Gebze ilçesi Beylikbağı Topçular mevkisinde akaryakıt yüklü bir tanker, sabah saatlerinde üst geçide çarparak köprünün yıkılmasına sebep oldu.

Yiğit Efe Gayrimenkul Platin Evler

Yiğit Efe Gayrimenkul Platin Evler projesinde yer alan daireler 90 metrekare ile 231 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 1,200 metrekare arsa alanına sahip olan projede satış süreci devam ediyor...

Gebze'de üstgeçit yıkıldı!

Kocaeli’ nin Gebze ilçesinde Kemal Turan yönetimindeki tanker, İstanbul yönüne giderken açılan damperinin üstgeçide çarpması sonucu üstgeçit yıkıldı. Kaza nedeniyle D- 100 Karayolu trafiğe kapatıldı...

Build It Award 2016 Haberi

Build It Award 2016

İngiltere’nin en uzun süreli yayınlarından biri tarafından (Build It) her yıl düzenlenen, yapı endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Build It Award 2016 geçtiğimiz hafta Londra’da gerçekleşti.


Hilton Bankside’ta ünlü komedyen Tim Vine’ın ev sahipliğinde düzenlenen törende, dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknolojisi Aquablade ile ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’  kategorisinde ödüle layık görüldü.


Sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri; Aquablade’in klozet teknolojisine getirdiği yenilikleri ödülle taçlandırdılar. Aquablade’in güçlü yıkama teknolojisi sayesinde standart klozetlere kıyasla iki katına yakın temizlik imkanı sunmasının yanı sıra enerji ve su tasarrufu sağlaması bu kategorideki rakiplerini geride bırakmasını sağladı.


Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard'tan bir ilk daha!

Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak hayata geçirdiği...