02 / 05 / 2024

Building Desing

Building Desing

Çin’de doğal mirası korumaya çalışan bir grup, İngiliz Kraliyet Enstitüsü Mimarlar Odası’ndan (RIBA) ödül alan Galaxy Soho adlı AVM’nin kentin çehresine zarar verdiği açıklamasını yaptı

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çiçek tarafından kuruldu.

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Açıkkapu tarafından kuruldu. 

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Pendik'te Oğuzhan Mert Kır tarafından kuruldu.

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de İbrahim Halil Ay tarafından kuruldu.

Türk halkı ev fiyatlarının şokunu yaşarken dünya piyasasından gelen haber herkesi buz kestirdi

Türkiye'de ev fiyatlarının neredeyse 3'e katlanmasının ardından dünya piyasasından gelen haberler de sektördeki durumu ortaya koydu. Nationwide Building Society'in verilerine göre Britanya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 14,3 arttı. Bu rakamın 2004 yılından beri bir ilk olduğu ifade edildi.

İngiltere'de konut fiyatları 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 arttı!

İngiltere'nin konut alanında önemli bir kurumu olan Nationwide Building Society'nin Konut Fiyat Endeksi Raporu verileri yayımlandı. Yayınlanan rapora göre konut fiyat artışı 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 olarak gerçekleşti.

Building Desing Haberi

Building Desing

Mimarinin yıldız isimlerinden Zaha Hadid, Pekin’de inşa ettiği alışveriş merkezi sebebiyle, kentin çehresini yok etmekle suçlanıyor. Çin ’de doğal mirası korumaya çalışan bir grup, İngiliz Kraliyet Enstitüsü Mimarlar Odası’ndan (RIBA) ödül alan Galaxy Soho adlı AVM’nin kentin çehresine zarar verdiği açıklamasını yaptı. Galaxy Soho, 330 bin metrekarelik dev bir eğlence ve ofis merkezi. Pekin Kültür Varlıklarını Koruma Merkezi RIBA’nın ödül kararını ‘şoke edici’ buldu. Merkezin, Building Desing’de yayımlanan mektubunda Galaxy Soho projesinin kültür mirasını koruma kanunlarını ihlal ettiği vurgulandı. Zaha Hadid Architects’in basın sözcüsü ise kurallara uygun bir çalışma yapabilmek adına projenin her aşamasında Yerel Tasarım Enstitüsü (LDI) ile çalışıldığını...