29 / 04 / 2024

Buka Sofa

Buka Sofa

Buka Sofa, online satışa başladı. Buka Sofa online mağazası ile müşterileri portföyünü genişletmeyi hedefliyor.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Buka Sofa 15 mağazaya ulaşacak!

Buka Sofa, 2016 yılında 8 milyon Euro’luk yatırımla kuruldu. Buka Sofa, açtığı yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor

Buka Sofa, hizmet ağını genişletiyor!

Buka Sofa, online satışa başladı. Buka Sofa online mağazası ile müşterileri portföyünü genişletmeyi hedefliyor.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Buka Sofa İsmob Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak!

10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı İsmob, mobilya sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor.

Buka Sofa, 2017’de 10 mağaza açacak!

Değişebilir kılıflı koltuklar üreten Buka Sofa, ilk mağazasını İstanbul’da açtı. 2017’de 10 mağaza hedeflediklerini anlatan kurucu Suat Erdoğan, yurt dışına Tahran’dan açılacaklarını söyledi.

Sofa Loca Ankara'da 643 bin TL'ye 3 oda 1 salon daireler!

150 metrekare ile 180 metrekare 3+1 dairelerin fiyatlarının 643 bin TL 'den başladığı Sofa Loca Ankara projesinde banka kredisi kullanılarak müşteriler için taksitlendirme seçeneği sunuluyor.

Emlak Konut Etimesgut Sofa Loca'da 643 bin TL'ye 3+1!

Sofa Loca Evleri 150 daire 6 ticari birimden meydana gelen 3+1, 4+1, 5+1 gibi geniş daire seçenekleriyle Etimesgut'ta yükseliyor. Proje 2016 yılında ev sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut Etimesgut Sofa Loca'da yüzde 1 peşinat!

3+1 den başlayan daire tipleriyle inşa edilen Sofa Loca Evleri 150 daire 6 ticari birimden meydana geliyor. Bahçeli ve normal dairelerin bulunduğu Sofa Loca geniş ailelere hitap eden evleriyle dikkat çekiyor.

Ankara Sofa Loca'da Aralık 2016'da teslim daireler!

18 bin 228 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Sofa Loca projesinde 150 adet daire ve 6 adet ticari birim yer alıyor. Projede daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Emlak Konut Ankara'da: Sofa Loca!

Toplam 150 adet daire ve 6 adet ticari birimden meydana gelen Sofa Loca projesinde açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, süs havuzları, fitness center, sauna, Türk Hamamı ve yeşil alanlar bulunuyor...

Ankara Sofa Loca'da daireler sınırlı sayıda!

Ankara'nın gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde inşa edilen Sofa Loca, Emlak Konut'un Ankara'daki ilk konut projesidir. Proje Başyapı İnşaat ve Solar Yapı imzasını taşıyor.

Etimesgut Sofa Loca Emlak Konut!

Etimesgut Sofa Loca Emlak Konut projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 18 bin 228 metrekare alan üzerinde yükselen projede daire satışları devam ediyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Sofa Loca Evleri nerede?

Sofa Loca projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılında ferçekleşecek. Projede 150 tane daire ve 6 tane ticari birim yer alıyor. Peki Sofa Loca Evleri nerede?

Buka Sofa Haberi

Buka Sofa

Özelleştirilebilir akıllı çözüm seçenekleriyle öne çıkan ve ilk mağazasını geçtiğimiz Eylül ayında Avcılar’da açan mobilya markası Buka Sofa, online satışa başladı. Buka Sofa online mağazası ile müşterilerine hem güvenli hem de zamandan tasarruf sağlayan bir alışveriş deneyimi sunuyor. Tüketiciler, Buka Sofa’nın online mağazasında her bir mobilya için sunulan ölçü , kılıf, ayak, renk, konfor seçeneklerinden zevkine, ihtiyacına ve mekanına göre kendi ürününü online olarak tasarlayabiliyor.


Günümüzde artık birçok büyük firma mağazacılığın yanı sıra online satış kanallarını da aktif bir biçimde kullanmaya başladı. Mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa, koltuktan sehpaya, yastıktan dekoratif ürünlere kadar geniş ürün gamını müşterileriyle online olarak buluşturmaya başlıyor. “www.bukasofa.com” internet adresi her yerden rahat bir alışveriş imkanı...