28 / 04 / 2024

bukombin.com sitesi

bukombin.com sitesi

Filli Boya, Bukombin.com ile işbirliğine giderek bir ilke daha imza attı. İşbirliğiyle birlikte ilk kez bir boya markası, ürünlerini bukombin.com sitesi üzerinden online olarak kombinleme imkanı sunuyor

Çeyiz düzecekler dikkat! Regal 10 kg çamaşır makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar, evshop.com sitesi efsane bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre Regal Cmı 101203 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye. İşte detaylar..

Obilet.com’da LC Waikiki Kampanyası! Bilet alan herkese 100 TL hediye! Kampanya 31 Ocak 2023’te sona eriyor!

Obilet.com sitesi üzerinden otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye veriliyor. Kampanya 31 Ocak 2023’te sona eriyor! İşte detaylar…

Obilet.com’dan otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye! Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor!

Obilet.com sitesi üzerinden otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye veriliyor. Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor. İşte detaylar…

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

Ev alana üste para veren projeler hangileri?

Evdekifirsat.com tarafından Ev alana "üste para" dönemi başladı. Kampanyadan yararlanabilmek için Evdekifirsat.com sitesi üzerinde daire almak gerekiyor. Peki ev alana üste para veren projeler hangileri?

2050'nin en zengin 15 ülkesi!

Therichest.com sitesi 2050 yılının en zengin ülkelerini sıraladı. Listeye Türkiye de girdi. Analistler ülkelerin büyüme oranlarına göre ekonomik büyüklüklerinin ulaşacağı seviyeleri tahmin etti. İşte 2050 yılının en zengin 15 ülkesi...

Zingat.com yaşamSkor uygulamasını tanıttı!

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Editörü Merve Sinop ile Tarık Üzgün dünya evine girdi. Merve Sinop ile Tarık Üzgün'ün nikah töreni bugün gerçekleşti.

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Editörü Merve Sinop ile Tarık Üzgün dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Referans Bahçeşehir'in www.referansbahcesehir.com sitesi açıldı!

KİPTAŞ ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için www.referansbahcesehir.com internet sitesi üzerinden ön talep süreci başladı. Referans Bahçeşehir projesinde satışlar yakında başlayacak...

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu nişanlandı. Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu'nun nişanı 20 Şubat'ta gerçekleştirildi.

bukombin.com sitesi Haberi

bukombin.com sitesi

Türkiye’de boya sektörünün lideri Filli Boya, Bukombin.com işbirliği ile herkes kendi yaşam alnının mimarı olma ayrıcalığını yaşıyor.


Gerek görselleri, gerek içeriği, gerek kullanımı açısından Türkiye’nin en eğlenceli moda, stil ve trend arama motoru bukombin.com, Filli Boya iş birliği ile yaşam alanlarının kolayca ve istenildiği gibi renklendirilmesine imkan tanıyor. Filli Boya’nın Color Express kartelasından ve Coloration projesi özelinde bulunan konseptlerden, sezonun en trend renklerini bulabileceğiniz bukombin.com’da, dilediğiniz şekilde yaşam alanları yaratabiliyorsunuz.


Üstelik bukombin.com, Filli Boya renkleriyle mekanları renklendirmenin yanı sıra, beğendiğiniz stilleri favorilere ekleme ve tüm bu kombinleri Facebook ve Twitter’da paylaşma olanağı da sunuyor. Ayrıca yapılan kombinler bukombin.com editörleri tarafından incelendikten sonra en çok beğenilenler ana sayfada yayınlanıyor.


Filli Boya’nın Color Express hizmeti veren herhangi bir bayisinde, tercih ettiğiniz rengi dilediğiniz miktarda...