18 / 05 / 2024

bulancak evleri ihale

bulancak evleri ihale

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi, 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte sözleşmeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap'ın yer teslimi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret'e yapıldı. Projede çalışmalar hızlandı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! Çekmeköy'e 1.915 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap sözleşmesi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret ile 25 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 230 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Bulancak'ta 5.3 milyon TL'ye satılık 11 işyeri!

Bulancak Belediyesi, Bulancak Mahallesi Millet Caddesi Pazar Binası zemin katındaki 11 işyerini ihale ile satışa sunuyor. Satış ihalesi 20 Nisan'da gerçekleşecek...

Giresun Bulancak'ta 14 milyon TL'ye satılık 19 dükkan!

Bulancak Belediyesi, Kapalı Pazar Binası'nde bulunan 19 dükkanını ihale yöntemi ile satıyor. Dükkanların ihalesi 23 Ekim'de saat 09:00'da başlayacak...

TOKİ Giresun Bulancak Evleri'nin inşaatı başladı!

Bulancak Emecen Mevkiinde deniz, havaalanı, liman ve Bulancak Manzaralı bir tepede bulunan Bulancak TOKİ evlerinin inşaatı başladı. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın çabaları ile Bulancak’a kazandırılan TOKİ evlerinin Emecen mevkiinin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru!

Aylık taksitlerin ödemesi 2 sene sonra başlayacağı TOKİ Amasya Suluova'da fiyatlar ihale yapıldıktan sonra değişiklik yapılabilir. TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru işlemleri devam ediyor.

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyon ihalesi Mayıs'ta!

Gölcük Yalı mahallesindeki Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkan evlerin ardından diğerleri içinde Mayıs ayında ihale yapılacak. İhalenin ardından proje bir yıl içerisinde tamamlanacak.

bulancak evleri ihale Haberi

bulancak evleri ihale

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi, 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Giresun İli Bulancak İlçesi 342 Adet Konut , 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2016/237208  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Tünel Kalıp Sistemiyle Yapılacak...