21 / 05 / 2024

bulancak tapu işleri

bulancak tapu işleri

Bulancak Tapu Müdürlüğü Giresun Valisi Hasan Karahan’ın da katılımıyla yeni modern binasına taşınarak açılışı gerçekleşti. Vali Karahan, Tapu Kadastro'nun son yıllarda kendini yenileyen, Türkiye’nin yeni bir yüzü olduğunu belirtti...

Tapu için hangi evraklar gereklidir? İşte detaylar!

Tapuda işleri olan vatandaşların sıklıkla sorduğu sorulardan biri “Tapu için hangi evraklar gereklidir?” İşte detaylar!

Tapu işlemlerinde gerçek değer beyan edilmezse ne olur?

Taşınmaz mallarla ilgili her türlü tapu işleri, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Yapılan işlem için satış bedeli üzerinden harç ödeniyor. Peki, tapu işlemlerinde gerçek değer beyan edilmezse ne olur?

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden tapu geçişleri duyurusu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada vatandaşlara tapu geçişleri ile alakalı bir duyuru yaptı. İşte Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılan o açıklama;

Emlak alırken tapu işlemleri!

Taşınmaz malların devir işleri ilgili tapu dairesinde gerçekleşiyor. Emlak alırken tapu işlemlerinin yapılabilmesi için öncelikle tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. İşte emlak alırken tapu işlemleri...

İpotekli tapu işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler!

Yeterli nakiti bulunmayan ancak, ev sahibi olmak isteyenlerin başvurduğu yol konut kredisi kullanmak oluyor. Peki, ipotekli tapu işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler neler?

Kredili tapu için gerekli belgeler!

Konut kredisi kullanarak konut sahibi olmak isteyenler aylık gelirinin olduğunu ispatladıkları müddetçe kredi kullanabiliyor. Peki, Kredili tapu için gerekli belgeler neler?

Kredili tapu işlemleri!

Konut kredisi kullanarak ev alma süreci finansal olarak karmaşık olduğu kadar bürokratik olarak da zahmetli bir süreç olarak biliniyor. Peki, kredili tapu işlemleri nasıl olur?

Mevcut inşaat işleri seviyesi Mayıs'ta yüzde 10.6 arttı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) aylık açıkladığı sektör raporuna göre mevcut inşaat işleri seviyesi mayısta nisana göre 10.6 puan, geçen yılın aynı ayma göre de 4.8 puan arttı.

Tapu için vekalet nasıl verilir?

Tapuda yapılacak alım satım gibi işler vekil atayarak bir başkası aracılığı ile yapılaniliyor. Vekaletname noterde veriliyor. Vekalet verilirken bazı hususlara dikkat edilmesi gerekiyor. Peki, tapu için vekalet nasıl verilir?

Dışişleri'nden İsrail'e yasadışı yerleşim yeri tepkisi!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in yasa dışı yerleşimlerde konut inşası için ihale ilanı yayınlamasının uluslararası hukuka aykırı olduğunu bildirdi.

Sivas Devlet Su İşleri yapım ihalesini Atlı İnşaat aldı!

19.Bölge Sivas Diğer Özet Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 2014/15220 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Tapu işlemleri tapu takas sistemi ile nasıl yapılır?

Tapu takas sistemi, mülkiyet hakkı ve alım satım bedelinin el değiştirmesi sırasında alıcı ile satıcının karşılaştığı olumsuzlukların önlenmesini amaçlıyor. Peki, tapu işlemleri tapu takas sistemi ile nasıl yapılır?

Kazı işleri risk analizi 2015!

İş Sağlığı ve güvenliği mevzuatı gereğince risk analizi yapılması gereken işler arasında inşaat kazı işleri de bulunuyor. Peki kazı işleri risk analizi nasıl yapılır? İşte kazı işleri risk analizi 2015...

bulancak tapu işleri Haberi

bulancak tapu işleri


Bulancak Tapu Müdürlüğü Giresun Valisi Hasan Karahan’ın da katılımıyla yeni modern binasına taşınarak açılışı gerçekleşti.


Törende birer konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, ve Tapu Bölge Müdürü Adnan Cevher duygu ve düşüncelerini aktararak bilgilendirme yaptılar.


Tapu Kadastro'nun son yıllarda kendini yenileyen, Türkiye’nin yeni bir yüzü olduğunu belirten Vali Hasan Karahan, “Güzel bir mekanda Tapu Hizmetlerinin daha hızlı ve rahat bir ortamda yapılabilmesi için bu mekanı açıyoruz. Mekânsal anlamda gerçekten güzel bir görünüme sahip. Bu güzellik artarak devam ediyor. Bu hizmetin hızına ve kalitesine de yansıyor. Vatandaşımızda memnun. Bulancağımız büyüyen gelişen bir ilçemiz ve tapu işleri ve tapu ile ilgili işlemler de gerçekten yoğun bir şekilde yaşanıyor burada. Ama maalesef kaymakamlık binasının geciktirilmesi, bu...