07 / 05 / 2024

bülent ağaoğlu yazıları

bülent ağaoğlu yazıları

Araştırmacı-Yazar Bülent Ağaoğlu, "Deprem odası çözümü için başvurularım" başlıklı yazısında "Deprem güçlendirme, deprem odaları konularında projeler geliştirilmesi, deprem odaları konusunun bütün yönleriyle değerlendirilmesi talebini kaleme aldı. İşte Ağaoğlu'nun o yazısı...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

İstanbul'da ağır hasar yapan depremler ve aralarındaki yıl sayıları!

Araştırmacı-Yazar Bülent Ağaoğlu,  İstanbul için geçmişte yaşanan 15 ağır hasar yapan deprem ve aralarındaki yıl sayılarını kaleme aldı. İşte Ağaoğlu'nun o yazısı...

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu, Hong Konglu ve Çinlilerle Bodrum'da proje yapacak!

Ali Ağaoğlu; “Bodrum’daki 12 Milyon metrekarelik büyük arazimizin üzerinde Hong Konglu ve Çinli Yatırımcılar ile 12 ay yaşayacak bir turizm şehri yapmak için görüşüyoruz. Hong Kong ve Çin’in en büyük yatırımcıları ile bir haftadır görüşmeler sürüyor. Ön protokol imzalandı." dedi.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

bülent ağaoğlu yazıları Haberi

bülent ağaoğlu yazıları

Araştırmacı-Yazar Bülent Ağaoğlu, "Deprem odası çözümü için başvurularım" başlıklı yazısında "Deprem güçlendirme, deprem odaları konularında projeler geliştirilmesi, deprem odaları konusunun bütün yönleriyle değerlendirilmesi talebini kaleme aldı. İşte Ağaoğlu'nun o yazısı...

Deprem odası çözümü için başvurularım!

1- İstanbul'un büyük deprem riski sebebiyle felaket yaşanması hiç de az bir ihtimal değil...  Güçlendirme için projeler geliştirilmesi ve bunların girişimciler tarafından uygulanmasına çok ihtiyaç olsa gerek. Deprem Güçlendirme, Deprem odaları konularında projeler geliştirilmesi, Deprem odaları (deprem kabinleri) konusunun bütün yönleriyle değerlendirilmesi, imalat ve tasarım proje yarışmaları yapılması, fikir yarışmaları yapılması, öneriler derlenmesi, beyin fırtınası toplantıları, çalıştaylar, sempozyumlar, fuarlar  vs. etkinlikler düzenlenmesi çok acil bir ihtiyaç.

Bu etkinliklerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TÜBİTAK, KOSGEB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, YÖK ve Üniversiteler tarafından düzenlenmesini istiyorum.

Bu çalışmaların en önemli...