27 / 04 / 2024

Bülent Ecevit Sosyal Tesisi açılış

Bülent Ecevit Sosyal Tesisi açılış

YENİMAHALLE Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde inşaatına başladığı ve merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adım taşıyan yüzme havuzu ve sosyal tesisihızla yükselmeye devam ediyor.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Yenan Bilgici bugünkü yazısında Bülent Ecevit'i kaleme aldı. İşte Yenan Bilgici'nin o yazısı...

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların yasaya ihtiyacı var!

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

BEÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda 5 yeni bölüm açıldı!

Çevre Kampüslerdeki eğitim alt yapısını her alanda güçlendiren Bülent Ecevit Üniversitesi, Devrek’te açılan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu için YÖK’e sunduğu beş bölüm açılma teklifi YÖK Yürütme Kurulu’nun 20.01.2016 tarihli toplantısında onaylandı.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Bülent Güneş: Sur halkı evlerini satmamalı!

Sur'da yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarılarda bulunan DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Bülent Kantarcı'dan Çaycuma'ya 2. havaalanı pisti önerisi!

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Bülent Ecevit Sosyal Tesisi açılış Haberi

Bülent Ecevit Sosyal Tesisi açılış

YENİMAHALLE Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde inşaatına başladığı ve merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adım taşıyan yüzme havuzu ve sosyal tesisihızla yükselmeye devam ediyor. 

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini devasa yatırımlarla donatmaya devam ediyor. İlçeye değer katan yatırımların biri de Mehmet Akif Ersöy Mahallesi'nde hayata geçiyor. Kaba inşaatı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete açılacak olan tesis, Batıkent Turgut özakman Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nin tip projesi olarak tasarlandı. 5 bin metrekare alanda yükselen tesiste yüzme havuzu, eğitim havuzu, sauna, güneşlenme terası ve fıtness salonu yer alacak. Bölgeye ayn bir güzellik katacak olan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nin kapılan 7'den 70'e herkese açık olacak. 


Star...