27 / 07 / 2024

Bülent Karaçöl

Bülent Karaçöl

Erbil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Karaçöl ve Bahadır Karaçöl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Eyüp, Rami,Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!

Ünlü şarkıcı Diva Bülent Ersoy, 2 milyon Euro vererek Bodrum’dan malikane satın aldı. Ersoy, 450 metrekare büyüklüğündeki lüks evinin tüm mobilyalarını yurt dışından getirtti...

Bülent Ersoy evine Türk hamamı yaptıracak!

Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'de sahneye çıktı. telin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlanan Ersoy, "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" dedi...

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti!

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti. Cenaze namazı 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'inde kılınacak.

Bülent Tüfenkci'den Malatyadaki depremzedelere müjde!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2015 yılında Malatya’da Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde yaşanan deprem sonucunda konutları hasar gören depremzedelere müjde verdi. 

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Bülent Karaçöl Haberi

Bülent Karaçöl

Erbil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Karaçöl ve Bahadır Karaçöl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Eyüp, Rami,Kışla Caddesi'nde kuruldu. 


Erbil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirketin Maksadı İnşaat,Taahhüt,Sanayi,Ticaret, Tarım, Balıkçılık, Hayvancılık, Ulaştırma, Turizm, Enerji, Madencilik, Metalürji, Tekstil, Kimya, Otomotiv, alanlarında bizzat iştigal etmek ve bu alanlarda halen mevcut veya ileride kurulacak ortaklık, müessese ve girişimlerin sermaye ve yönetimine, mevzuat hükümleri çerçevesinde yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği yaparak veya yapmaksızın katılmaktır. B-Şirket,amacına ulaşmak için aşağıda sayılan işleri yapmaya yetkilidir. 1-Her nevi madeni ürünün, özellikle sac ve benzeri madeni mal ve malzemenin kesim, delim, kaynak ve pres işleri ile cıvata, somun gibi bağlantı elemanlarının imal, ihzar, ithal, ihraç, sanayi ve ticareti ile uğraşmak....