06 / 05 / 2024

Bülent Turan gayrimenkul açıklaması

Bülent Turan gayrimenkul açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Birden fazla baro olursa da şu andaki mevcut baronun tüm mülkiyeti devam edecek. Yeni baro varsa sıfırdan çalışmaya başlayacak. Yapabiliyorsa gayrimenkul alacak. Şu anki baroların mevcut gayrimenkullerine dokunmak gibi bir çalışma yok." dedi.

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kurt tarafından kuruldu.

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

B İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Cihantimur tarafından kuruldu.

Bülent Kaya: Pandemiden en az etkilenen sektör gayrimenkul oldu!

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en az etkilenen sektörlerden birinin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Bülent Turan'dan baroların gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

Bülent Turan, "Şu anki barolar, tüm yapılarıyla, binalarıyla ve fiili durumlarıyla görevine devam ediyor" dedi ve "Bizim teklifimizde kapatılan bir baro, el konulan gayrimenkul var mı? Ne kadar ağır, ucuz bir ithamdır bu" ifadelerini kullandı.

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

Bülent Ersoy inşaat sektörünün de 'Diva'sı!

Birçok gayrimenkul yatırımı bulunan Bülent Ersoy, inşaat sektörüne girdi. 22 adet kule vinci satın alan Ersoy, müteahhitlere ve belediyelere kiraya veriyor.

Bülent Ersoy Kıbrıs'tan 500 bin dolara ev bakıyor!

Diva Bülent Ersoy, yavru vatan Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımına hazrılanıyor. Ünlü şarkıcı, bölgede 500 bin dolara ev bakıyor.

Bülent Turan: Arsalarınızı satmayın!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Yenice Kalkım beldesinde açıklamada bulundu. Turan, “Arsalarınızı satmayın, tarımdan vazgeçmeyin. Artık köyden kente değil, kentten köye göç başladı” diye konuştu.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bülent Turan gayrimenkul açıklaması Haberi

Bülent Turan gayrimenkul açıklaması

TBMM Adalet Komisyonunda AK Parti ve MHP milletvekillerinin imzasını taşıyan Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin maddelerine ilişkin görüşmeler devam ediyor.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yasa teklifinin, alt komisyona gönderilmesini, burada tüm tarafların dinlenerek çalışmanın kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, baroların, kamu kurumu olmasının ötesinde demokrasi için önemli kurumlar olduğuna dikkat çekerek, "Barolar, ülkemizin, halkımızın ortak çıkarlarının korunması ve geliştirilmesi için çalışmalar yürütüyor. İktidarın hedefi, bu kurumları işlevsiz hale getirmektir. Herkesin hukuka, savunmaya ihtiyacı olan günler gelecektir. Gelin, bu yanlıştan dönün. Bu düzenleme yanlıştır" şeklinde konuştu.

Çoklu baro sisteminin hayata geçirilmesiyle İstanbul Barosunun menkul ve gayrimenkullerinin ne olacağıyla ilgili soru soran Aydemir, "İstanbul'dan sekiz baro çıktı, bunun...