28 / 04 / 2024

Bulut Cebeci mimarlık

Bulut Cebeci mimarlık

Mimar Bulut Cebeci kimdir? Bulut Cebeci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bulut Cebeci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bulut Cebeci...

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Bulut ve Merve Hancılar ortaklığında kuruldu.

Sra Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sra Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Fatih'te Ruken Zengin ve Serdar Bulut ortaklığında kuruldu.

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de Abdulkadir Kartal ve Ergin Bulut ortaklığında kuruldu.

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Karaman ve Uygar Bulut kuruldu.

Show Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Show Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 152 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

B2 Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B2 Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Bulut tarafından kuruldu.

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Bulut tarafından kuruldu.

Lefke Mimarlık İnşaat Gıda Temizlik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lefke Mimarlık İnşaat Gıda Temizlik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Gönenç tarafından kuruldu. 

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çağlar Bulut tarafından kuruldu. 

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serap Bulut tarafından kuruldu. 

Antet Mimarlık Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Antet Mimarlık Mühendislik Yapı Limited Şirketi, Cahit Cevat Bulut, Murat Odakçı, Erdinç Kayacıoğlu ortaklığıyla 2 milyon 600 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Bulut Cebeci mimarlık Haberi

Bulut Cebeci mimarlık

Bulut Cebeci kimdir?

Bulut Cebeci İstanbul'da doğdu ve lise eğitimini bu şehirde gerçekleştirdi. 2005 yılında Amerika'da Rhode Island School of Design'da mimarlık ve güzel sanatlar lisans eğitimini tamamladıktan sonra, New York'ta mimar olarak çalıştı. 


Ardından Londra'ya taşınan Bulut, yüksek lisans eğitimini Architectural Association School of Architecture'da gerçekleştirdi. Skidmore Owings & Merill (SOM) Londra ofisinde çalışmaya başlayan Bulut, konsept tasarımı ve dijital koordinasyon alanlarında görev aldı. 


SOM'den ayrıldıktan sonra, Londra'da Mossessian & Partners'da proje mimarı olarak çalışmaya başlayan Bulut, Abu Dhabi sanat galerisi, ödüllü Musheireb Heart of Doha kentsel dönüşüm projesi ve Fes şehrinin UNESCO korumasındaki medinesinde bulunan bir meydan ve çevresindeki yapıların renovasyon ve dönüşümünü kapsayan Place Lalla Yeddouna projesinde mimar olarak görev aldı. 


2012 yılında Bulut Cebeci, Selim Bayer ile birlikte Londra...