30 / 04 / 2024

bulut inşaat kentsel dönüşüm

bulut inşaat kentsel dönüşüm

Esenyurt kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bulut İnşaat'ın başlatmış olduğu kampanya için son gün 25 Kasım. Projede 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Bulut İnşaat eski daireyi alıp, yeni rezidans daireyi veriyor!

Bulut İnşaat'ın başlattığı eski dairenizi verin, yeni residence dairenizi alın kampanyası ile kentsel dönüşüme katkı sağlamayı hedefliyor...

Bulut İnşaat dairenizi rezidansla değiştiriyor!

Yaptığı kampanya ile kentsel dönüşüme destek veren Bulut İnşaat dairenizi Residence'la değiştiriyor

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası dün görüldü. İşte teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum...

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis cezası istendi!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında 910 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 130 mağdurun bulunduğu davanın ilk duruşması nisan ayında...

bulut inşaat kentsel dönüşüm Haberi

bulut inşaat kentsel dönüşüm

Bulut İnşaat'ın Esenyurt'ta kentsel dönüşüm için başlattığı kampanya için son gün 25 Kasım. Kampanya Evviva Queen ve Evviva Gold için geçerli.


Kampanya dahilinde 599 TL taksit imkanının sunulduğu 1+1 daireler 65 bin TL'ye satılıyor. Bulut İnşaat aynı zamanda 60 ay 0 faiz imkanı sunuyor.


Bulut İnşaat'ta yer alan 115 metrekare 2+1 daireler 115 bin TL, 145 metrekare 3+1 daire ise 145 bin TL'den satışa sunuluyor. Lansmana özel olarak metrekare birim fiyatı 1000 TL olarak belirlendi. 


Hala lansman fiyatlarının geçerli olduğu projede son gün 25 Kasım. 


444 25 67