06 / 05 / 2024

Bulvar avm açıldı mı

Bulvar avm açıldı mı

Kentsel yenileme projesi kapsamında ülke ekonomisine yeniden kazandırılan Samsun'un tarihi tütün ve sigara fabrikası, Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi adıyla kentin yeni yaşam alanı olarak hizmete girdi...

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Almanya'da AVM'ler açıldı!

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında Almanya'da kapatılan AVM'ler yeniden hizmete açıldı. Mağazalara müşteriler randevusuz alınmadı.

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye'de 2019'da kaç yeni AVM açıldı?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelindeki AVM sayısı 436'ya ulaştı. 2019'da kaç yeni AVM açıldı? İşte 2019'da açılan AVM sayısı...

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı!

Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu'na göre, Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı. En yüksek arz konusunda başı 525 bin metrekareyle Türkiye çekti.

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi açıldı!

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Balıkesir 10Burda AVM açıldı!

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de inşa edilen 10Burda AVM hizmete açıldı. 100 milyon dolara mal olan AVM, bin 200 kişiye istihdam sağlayacak. 

Atakule AVM açıldı! 

Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı. İşte açılıştan fotoğraflar...

Bulvar avm açıldı mı Haberi

Bulvar avm açıldı mı

Bulvar AVM Müdürü Gaye Şahin, atıl durumdaki tarihi tütün fabrikasının AVM olduğunu belirterek, "Bu yerde herkesin bir anısı var. Her şeyi aslına uygun restore ettik" dedi. Kentsel yenileme projesi kapsamında ülke ekonomisine yeniden kazandırılan Samsun'un tarihi tütün ve sigara fabrikası, Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi adıyla kentin yeni yaşam alanı olarak hizmete girdi. Bulvar AVM Müdürü Gaye Şahin, "Samsun'da neredeyse herkesin fabrika ile ilgili bir anısı var. Bu nedenle her şeyi aslına uygun restore ettik. 


Kapalı AVM'lerin o kısıtlamasından çıkıp alışverişe özgürlük getirdik ve sahip olduğumuz meydan ile Bulvar AVM şehrin bir parçası haline geldi" dedi. Türkiye'nin iki önemli AVM yatırımcısı Torunlar GYO ve Turkmall'un ortaklaşa gerçekleştirdiği Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi ziyarete açıldı. 125 yıllık tarihi geçmişi olan ancak...