19 / 05 / 2024

Bulvar Emlak adres

Bulvar Emlak adres

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özşafak tarafından kuruldu. 

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özşafak tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları!

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları devam ediyor. Dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Bulvar Kentsel Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Kentsel Emlak Ticaret Limited Şirketi, Burhan Şeker ve Ali Boyraz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Başakşehir, Kayaşehir AVM. Plaza'da kuruldu.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul Emlak Konut satış rekortmeni oldu!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını yüzde 90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

Bulvar Rezidans satış ve hasılat rekoru kırdı!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını %90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Ayazma'da bulunan Bulvar İstanbul projesine ait değerleme raporunu Kamuyu aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama ve rapor...

Sultanbeyli Emlak Konut adres!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Sultanbeyli Konutları'nda 436 adet konuttan oluşan 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok yer alıyor. Sultanbeyli Emlak Konut adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na ecrimisil şoku!

Milli Emlak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki işletmelerden 150-220 bin TL arası geriye dönük ecrimisil talebinde bulundu. Milli Emlak, otopark işletmecisi İZELMAN’dan da ecrimisil parası istedi

Bulvar Emlak adres Haberi

Bulvar Emlak adres

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özşafak tarafından kuruldu. 

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tahtakale Mah.Ispartakule Blv. No:12 D...