13 / 05 / 2024

Bulvar Home iletişim

Bulvar Home iletişim

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Bulvar Atakent Evleri iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Atakent bölgesinde yükselen Bulvar Atakent Evleri, iki hafta sonra satışa çıkıyor. Bulvar Atakent Evleri iletişim...

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim!

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri!

Ev alanlarının 78 metrekareden başladığı proje metro durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 66 10 olarak belirlendi.

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri!

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim için satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede dükkanların büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiyor.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Teslimlerin Haziran 2016'da yapılması öngörüldüğü proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Bulvar Home iletişim Haberi

Bulvar Home iletişim

Fiyat listesi, ödeme planı gibi detayların 20 Ocak 2016 tarihinden itibaren netleşeceği Bulvar Home Konutları 5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 


Bulvar Home Residence yaklaşık 400 konut ve 30 ticari üniteden oluşuyor. Proje, Nefes Residence, Arena Residence ve Rüya Prestij Suit gibi projelere imza atan Pusula İnşaat imzasıyla yükselecek. 

Bulvar Home nerede?

Pusula İnşaat Bulvar Home İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunuyor. Projede sauna, basket sahası, Türk hamamı, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık havuz ,tenis kortu, fitness gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 



Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi 

Tel: 0212 854 11 04

Web: http://www.pusulainsaat.com.tr/

Özge...