04 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul kreş

Bulvar İstanbul kreş

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesinin kreş binası inşaatının kısmi geçici kabulünün onaylandığını açıkladı.

Bulvar İstanbul'un kreş ve otel alanı konuta dönüştürüldü!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. Projedeki otel ve kreş alanlar konuta dönüştürüldü...

Bulvar İstanbul'un kreş binasının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesinin kreş binası inşaatının kısmi geçici kabulünün onaylandığını açıkladı.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanlarının 17'si satıldı!

Dün açık artırma usulüyle 26 adet dükkan ve 1 adet kreşin satışa sunulduğu Bulvar İstanbul Cadde'de 17 adet dükkanın satışı yapıldı ve muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 37 milyon 980 bin TL'ye yükseldi.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi!

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi 28 Kasım 2015 olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen projede 24 dükkan, kreş ve cafe açık artırma ile satışa çıkıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Cadde mağazaları açık artırma ihalesi 29 Kasım'da!

Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesinde satılık 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da satışlar başlayacak!

Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinde 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor...

Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi!

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş açık artırma usulüyle satılıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat işbirliğinde hayata geçiriliyor. İşte Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesi...

Bulvar İstanbul'da açık artırma var!

Başakşehir'deki lüks proje Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde, 29 Kasım'da satışa çıkacak. Caddede, 24 mağaza ile site sakinleri için cafe ve kreş bulunuyor

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul kreş Haberi

Bulvar İstanbul kreş

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bulvar İstanbul projesinin kreş binası inşaatının kısmi geçici kabulünün onaylandığını açıkladı. 


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"nde (Bulvar İstanbul) 1359 Ada 1 Parsel Kreş Binası İnşaatı İşinin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15.08.2016 tarihinde...