30 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satılık dükkan

Bulvar İstanbul satılık dükkan

Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Açık artırma usulüyle ticari alanları satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar kabul edilecek.

Bulvar İstanbul’un ticari alanları satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un ticari alanları hayata geçiyor.

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul satılık dükkan Haberi

Bulvar İstanbul satılık dükkan

Bulvar İstanbul Residence konum olarak Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na, metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Bulvar İstanbul cadde dükkanları fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 


Dükkanların 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildiği Bulvar İstanbul'da 1.555 adet konut bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında; kuaför, GSM operatörü, cafe, giyim, büyük mağazacılık, market, eczane ve restaurantlar mevcut. 


Bulvar İstanbul Başakşehir'de 24 adet dükkan, 1 adet kreş ve 1 adet cafe açık artırma usulüyle 29 Kasım 2015 Pazar günü satışa çıkarılacak. Projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden 28...