29 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satış

Bulvar İstanbul satış

Bulvar İstanbul'da yeni bir kampanya başlatıldı.Kampanyaya göre projedeki dairelerden ev alacaklar, 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlayacak.

Bulvar İstanbul Emlak Konut satış rekortmeni oldu!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını yüzde 90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul ön talep formu!

İstanbul Başakşehir'de kurulan Bulvar İstanbul projesinde satışlar başladı. Projede bulunan 1555 daire için ön talep formu toplanıyor. Proje Bulvar ve Göl olmak üzere 2 etaptan oluşuyor.

Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor. Başakşehir'de yükselen projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'un yüzde 70'i satıldı!

Emlak Konut GYO ve Bulvar İstanbul ortaklığıyla hayata geçen Bulvar İstanbul, beş ayda 1050 konut satışıyla Emlak Konut'un satış şampiyonu oldu. Projenin son çeyrekte satışa çıkacak yeni etabı ise rezidans olacak.

Emlak Konut Ocak ayı şampiyonu yine Bulvar İstanbul oldu!

Başakşehir'de Özkar ile Özülke İnşaat tarafından konumlandırılan ve Emlak Konut iştiraki ile yükselen Bulvar İstanbul Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 Ocak ayı satış icmal raporuna göre en çok satış yapan proje oldu...

Bulvar İstanbul satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 400 lira!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve Özkar ile Özülke projesi olarak yükselen Bulvar İstanbul satışa çıktı. Bulvar İstanbul projesinde yer alan konutların metrekaresi 2 bin 400 liradan başlıyor...

Küçükçekmece Bulvar Atakent satışları!

Bulvar Atakent projesi 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Küçükçekmece Bulvar Atakent satışları yakında başlıyor.

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Toplamda 5 blokta 394 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesinde ön talep dönemi sürüyor. Peki, Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Bulvar Atakent satış ofisi!

Bulvar Atakent satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bulvar Atakent projesi için ön talepler toplanıyor...

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

İncek Bulvar Loft satış fiyatları!

İncek Bulvar Loft satış fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar Loft projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Bulvar İstanbul'un asgari şirket payı 228.8 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı stanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bulvar İstanbul'un asgari şirket payı 228 milyon 885 bin 440 TL'ye çıktı.

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi!

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Dairelerin 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi!

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz fırsatı sunan projede 292 konut ve 32 mağaza bulunuyor.

Bulvar İstanbul'un kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edişen Bulvar İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Bulvar İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 3.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağı yayınlandı.

Bulvar İstanbul Cadde’de 3 saatte 38 milyon TL'lik satış yapıldı!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde’de yer alan ticari alanların ihalesinde 3 saat içerisinde 38 milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanlarının 17'si satıldı!

Dün açık artırma usulüyle 26 adet dükkan ve 1 adet kreşin satışa sunulduğu Bulvar İstanbul Cadde'de 17 adet dükkanın satışı yapıldı ve muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 37 milyon 980 bin TL'ye yükseldi.

Bulvar İstanbul satış Haberi

Bulvar İstanbul satış

Başakşehir'de geliştirilen bir diğer proje Bulvar İstanbul'da ise yeni kampanya başlatıldı. Buna göre projedeki dairelerden ev alacaklar, kampanya kapsamında 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye...