28 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul ön talep formu!

Bulvar İstanbul ön talep formu!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

İstanbul Başakşehir'de kurulan Bulvar İstanbul projesinde satışlar başladı. Projede bulunan 1555 daire için ön talep formu toplanıyor. Proje Bulvar ve Göl olmak üzere 2 etaptan oluşuyor.



Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelere sahip olmak isteyenler ön talep formu doldurarak örnek daireleri ziyarete edebilirler.


Başakşehir  Bulvar İstanbul  Konutları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçiyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bulvar İstanbul Evleri 2 etap halinde yükseliyor. Bulvar ve Göl etaplarında toplam 1555 konut yer alıyor. Aynı zamanda ticari birimler de proje dahilinde hayata geçiyor.


Bulvar İstanbul projesindeki daireler 2016 yılının ilk aylarında teslim edilecek. Dairelerin ödemesi banka kredili yapıldığında yüzde 1 peşinat uygulanıyor. Yüzde 24'lük bölüm 1 sene sonra ve kalanı banka kredisiyle ödeniyor. 


Şirket bünyesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise 23 ay faizsiz olarak vadeli ödeme yapılıyor. Prpjede gölet, yüzme havuzu ve dinlenme alanları, sosyal alanlarında fitness merkezi,  yürüyüş yolları bulunuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul iletişim

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön