01 / 05 / 2024

Bulvar İstanbulda açık artırma var

Bulvar İstanbulda açık artırma var

Başakşehir'deki lüks proje Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde, 29 Kasım'da satışa çıkacak. Caddede, 24 mağaza ile site sakinleri için cafe ve kreş bulunuyor

Bulvar 216 yılbaşında açık mı?

Bulvar 216, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bulvar 216 yılbaşında açık mı? Bulvar 216 yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Bulvar 216 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bulvar Samsun yılbaşında açık mı?

Bulvar Samsun, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bulvar Samsun yılbaşında açık mı? Bulvar Samsun yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Bulvar Samsun 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kahramanmaraş Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı.

Bulvar İstanbul'un kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edişen Bulvar İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın!

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın saat 10.00 itibariyle düzenlenecek. Başvuruları bugün sona eren proje TEM otoyoluna 3 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un ticari alanları hayata geçiyor. Açık artırma projenin satış ofisinde 29 Kasım'da düzenlenecek.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir'in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul'un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde kısa bir süre sonra satışa çıkıyor.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Osmangazi Yunuseli Bulvarı hizmete açıldı!

OSMANGAZİ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Gür Caddesini birbirine bağlayan 40 Metrelik Bulvar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtı.

Bulvar İstanbulda açık artırma var Haberi

Bulvar İstanbulda açık artırma var

Bulvar İstanbul Satış Ofısi'nde, 29 Kasım'da yapılacak açık artırmada, 24 mağaza, market, 1 cafe ve kreşin satışı gerçekleşecek. Bulvar istanbul Cadde, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı bir konuma sahip. Cadde'de; restoran, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi çok sayıda alternatif mevcut. Bulvar İstanbul Cadde'de satışa sunulan F1 ve F2 blokların altında yer alan cadde dükkanları, kreş ve cafeniıı teslim tarihi Haziran 2016, rezidaıısm altında yer alan cadde dükkanlarının ve marketin ise Aralık 2016 olacak. 


'Yüzde 100 kazandırdı'


Bulvar İstanbul İş Ortaklığı'nın hayata geçirdiği proje, 22 ayda yüzde 97'lik satış başarısına imza attı. Proje, 2014 yılının ilk altı aylık diliminde ise Emlak Konut projeleri içinde en yüksek satışı yakalamıştı. 


Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal...