03 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans kampanya

Bulvar Rezidans kampanya

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Roya Nova Rezidans'ta 60 ay 0 faiz!

ROYA YAPI, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen karşısında yer alan Roya Nova Rezidans projesinde başlattığı kampanya ile 60 ay 0 faiz imkanı sunuyor.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

Taksim 360'da lansmana özel kampanya!

Taksim 360’ta, sınırlı sayıda rezidans lansmana özel kampanya ile satışa sunuldu. 60 ay sıfır faiz, yüzde 5 peşinatla satışa sunulan kampanya kapsamında toplam 90 rezidans, 30 ofis bulunurken projede ilk teslimler 2017’de yapılacak.

Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Marka Rezidans projesinde 27 Ocak 2017'ye kadar bal gibi kampanya sunuluyor. Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Bulvar Home nerede?

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

Oryapark İstanbul'da sıfır faizli kampanya atağı!

Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor.

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya!

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya düzenlendi. Propa Plus Zincirlikuyu'da toplam 38 rezidans daire bulunuyor.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

Bulvar Rezidans kampanya Haberi

Bulvar Rezidans kampanya

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı. Kampanyaya göre, satış sırasında yüzde 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesinde metrekare fiyatları ise 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişiyor. İki etapta 15 bloktan oluşan Bulvar İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 1555 daire bulunuyor. Toplam 37 kattan oluşan Bulvar Rezidans'ta ise 165 daire yer alıyor. Projede çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri, sıcak su havuzları, Türk Hamamı, Zen odası ve su ile terapi odası gibi hizmetler...