28 / 04 / 2024

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...



Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar, uyguladığı 0,99'luk sabit faiz kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlerin radarına giren projeler arasına adını yazdırdı.

Verilen detaylara göre, ilk etap satışının yüzde 95'inin tamamlandığı ve yaşamın başlamak üzere olduğu Modda Bulvarda yatırım fırsatları son kalan konutlarda devam ediyor; konut sahipleri hemen tapu avantajını da yaşıyor.

Modda Bulvar da 0.99 faiz fırsatı!

Modda Bulvar projesi ile ilgili önemli bilgiler veren Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral 2023 yılına hızlı bir başlangıç yaparak 0,99'luk uygun sabit faiz kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlere önemli bir fırsat sunduklarını söyledi.

Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral açıklamasında Modda Bulvar projesinin cazip fiyat seçenekleri, ulaşım olanakları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla talep gördüğünü söyledi. Açıklamasında Birinci Etap 2 Blokta 326 dairenin teslimatının bittiğini kaydeden Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral, toplam 5 blok 1050 konuttan oluşan projenin ilk etabının da yüzde 95 oranında satıldığını söyledi. Modda Bulvar projesi bünyesinde yer alan işletmelerle resmi görüşmelerin de sürdüğünü kaydeden Cem Tekoral, banka, cafe, restoran, kozmetik, mobilya ve diğer ihtiyaçlara yönelik kurumsal markaların bir arada hizmet vereceğini belirterek, "Bölge yeni bir yaşam merkezine kavuşacak” dedi.


Geri Dön