13 / 05 / 2024

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...



BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ

Yaptığı açıklamada Modda Bulvar'da 15 bin metrekarelik AVM konseptli çarşı alanı yer aldığını ve önemli markaları bir arada sunacağını dile getiren Cem Tekoral, bölgede bir çekim merkezi haline gelecek projenin, sunduğu geniş sosyal imkanların yanında zemin kattaki çarşı konseptiyle de tercih edildiğini belirtti. 

Cem Tekoral ayrıca açıklamasında Modda Bulvar projesinin süpermarket, cafe-restaurant, kuaför, eczane, banka gibi tüm ticari alanları bir arada sunduğunu kaydetti. Proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve etkinlik alanları ile benzersiz bir yaşam imkanı sunduklarını belirten Cem Tekoral, üst katlarda ise 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğunu söyledi.

ULAŞIM OLANAKLARI VE DEPREME DAYANIKLILIĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yaptığı açıklamada Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım kategorisinde ‘Premium Proje’ seçilen Modda Bulvar projesinin bölgeye değer katacağını belirten Cem Tekoral Modda Bulvar projesinin sağlam altyapısı, modern inşaat teknikleri ve kullanılan malzeme kalitesiyle depreme dayanıklı şekilde inşa edildiğini kaydetti. Açıklamasında projenin yapımı devam eden Buca - Bornova Uçan Yol tüm çevre yolu bağlantılarına yakın konumuyla ulaşımda sağladığı avantajla da bir adım öne çıktığını belirten Cem Tekoral, mevcut İzmir Otogarı Hafif Raylı Sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatları ile güçlendirileceğini belirtti.

Yaptığı açıklamada İzmir'in kesişme noktası olarak konumlandırılan Modda Bulvar projesinin İstanbul -  Ankara  otoban bağlantısına 1 kilometre, Yaşar Üniversitesi’ne 2 kilometre, Ege Üniversitesi’ne 4 kilometre, Alsancak’a 5 kilometre mesafede olduğunu söyleyen Cem Tekoral, her noktaya kolay ulaşımıyla ayrıcalıklı hayatı birlikte sunduğunu da sözlerine ekledi.

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarl

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların şikayeti bakanlığı harekete geçirdi! O şart değişti!


Geri Dön