30 / 04 / 2024

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Boss4 Gayrimenkul ev almak isteyenlerin gündeminde yer alan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 4 projesiyle destek verdiğini duyurdu.



Boss4 Gayrimenkul ev almak isteyenlerin gündeminde yer alan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı.

Boss4 Gayrimenkul'den konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Yepyeni Fırsatlarla Yeni Eviniz Hazır" sloganıyla konut edindirme kampanyasına dahil olduklarını söyleyerek, "Alya Dream", "Alya Dolunay", "Alya Bella" ve "Alya 4 Mevsim" projelerinde 15 yıl vadeyle yüzde 0,69’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla konut edindirme kampanyasına dahil olduklarını dile getirdi.

Hayata geçirdikleri projelerin tapularının hazır olduğunu da dile getiren Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut satış rakamlarının istenilen seviyeye ulaşması için konut üreticilerinin de konut almak isteyen kesimin de kampanya ve teşviklerle desteklenmesi gerektiğini söyleyerek, Yeni Evim Kampanyası’yla hem orta gelirliyi ev sahibi yapmak, hem de konut sektörünü canlandırmak için uygun şartların sağlandığını kaydetti.

Boss4 Gayrimenkul den Yeni Evim Kampanyası na 4 projeyle destek!

Özellikle faiz oranlarının yüzde 1’in altında kalması ve uzun vadeye yayılması ile konut ediniminde önemli bir adım atılmış olduğunu kaydeden Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, kendilerinin de bu kampanyaya 4 projeyle dahil olduklarını söyledi. Boss4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş açıklamasında vatandaşları Alya Dream, Alya Dolunay, Alya Bella ve Alya 4 Mevsim projeleriyle 15 yıl vadeyle yüzde 10 peşin yüzde 0,69’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla konut sahibi yapmak üzere harekete geçtiklerini söyledi.

Boss4 Gayrimenkul’ün inşa ettiği projelerden "Alya Dream", Beylikdüzü Kavaklı’da 3 blokta 94 konut ve 17 ticari alan şeklinde inşa ediliyor. Butik bir proje olarak inşa edilen "Alya Dream" 130 ila 352 metrekare aralığında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor. Daire fiyatları 6 milyon 595 bin TL’den başlayan projenin Haziran 2024'te teslim edilmesi hedefleniyor.

Yine Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgeleri arasında yer alan Atatürk Bulvarı’nda inşa edilen "Alya Dolunay" ise 5 bin 56 metrekarelik alan üzerinde iki blokta 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleks daire tipinde 108 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Daire büyüklükleri 183 ile 357 metrekare arasında değişen projede daireler ise 8 milyon 740 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Yine verilen detaylara göre, "Alya Dolunay" projesi de 3 bin 634 metrekarelik geniş peyzaj alanına sahip geniş bahçesi, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal dolanı alanları ile yatırımcıları bekliyor. Söz konusu projenin Nisan 2023'te teslim edilmesi planlanıyor.


Geri Dön