29 / 04 / 2024

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.



İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler hayata geçiren Siltaş Yapı, iki yeni projesiyle “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasına katıldı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından orta gelirlilerin konut sahibi olması amacıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında belirlenen yüzde 10 peşinat, 0,69’dan başlayan faiz oranı ve 15 seney vadeye ek olarak Siltaş Yapı, Pendik’te yükselen Siltaş Panorama projesinde yüzde 15 ve Sancaktepe’de inşa edilen Siltaş Comfort projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

Konuyla ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, Siltaş Yapı olarak Yeni Evim kampanyasının ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ettiklerini belirterek, söz konusu bu kampanyanın yeni konut alımlarına olumlu katkısı olacağına inandıklarını söyledi.

Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç açıklamasında Siltaş Yapı olarak bu tarihi kampanyaya iki yeni projeleriyle destek olduklarını kaydederek, bu kapsamda kampanyanın mevcut koşullarına ek olarak Pendik’te yer alan Siltaş Panorama projesinde yüzde 15, Sancaktepe’de konumlanan Siltaş Comfort projemizde ise yüzde 10 indirim uygulayacaklarını kaydetti. Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç böylelikle konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara çok avantajlı bir ödeme kolaylığı sağlayacaklarını da kaydetti.


Geri Dön