14 / 05 / 2024

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.



Siltaş Panorama Pendik’te yükseliyor

Verilen detaylara göre, ismini önü hiç kapanmayacak panoramik deniz manzarasından alan Siltaş Panorama projesini yoğun şehir rutininde hep istenen ama ikinci plana atılan huzurlu ve konforlu bir yaşamı sunmak için tasarladıklarını kaydeden Erdinç Tunç, Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanlarından Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanan projelerinde kayıpsız alan felsefesiyle modern bir mimari, trafikten uzak, doğanın içinde huzurlu bir ortam ve eksiksiz bir sosyal yaşam deneyimi vadettiklerini söyledi. Projelerinin lansmanını gerçekleştirdikleri 2022 yılının Haziran ayından bu yana konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Erdinç Tunç, 23 bin metrekarelik arazi alanında yükselen projelerinin 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluştuğunu söyleyerek, söz konusu projede çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 23 ticari ünite yer aldığını dile getirdi. Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç açıklamasında projelerinin yüzde 65’inin sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdıklarını söyleyerek, ayrıca LifeX konseptimiz ile sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı planladıklarını kaydetti.

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

Siltaş Comfort Sancaktepe'de yükseliyor

Siltaş Comfort projesi hakkında da önemli açıklamalar yapan Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, mega kent İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Sancaktepe’de temeli atılan Siltaş Comfort, modern mimari ile teknolojiyi bir araya getirdiklerini söyledi. Açıklamasında toplam 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanında yükselecek olan projelerinin 12 katlı iki bloktan oluştuğunu belirten Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, çeşitli büyüklük ve özellikte 100 konut ile üç katlı iki farklı showroom ve tek katlı ticari alanların bulunduğu projede zengin sosyal donatılar ve peyzaj alanlarının da bulunduğunu kaydetti. Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleriyle yaşam alanlarının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü projede ayrıcalıklı bir yaşam sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!


Geri Dön