27 / 04 / 2024

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.



İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, Sultanbeyli Girişimci İş Adamları Derneği tarafından gerçekleştirilen 6. En iyiler Ödülleri’nde “Bölgemizde Yükselen En İyi Marka” ödülü aldı. Söz konusu konu ile ilgili olarak değerlendirmeler yapan  Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, gerçekleştirdikleri yenilikçi projelerle bu ödüle layık görülmekten ötürü oldukça mutlu olduklarına değindi.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

Verilen detaylara göre, inşaat sektöründe 2011'den bu yana kente değer katan yenilikçi projeleriyle yer alan Siltaş Yapı, SUGİAD 6. En iyiler Ödülleri’nde “Bölgemizde Yükselen En İyi Marka” ödülünü aldı. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda başarısını kanıtlamış şahsiyet ve kurumlara verilen ödülle ilgili açıklamalar yapan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, şirket olarak bu ödüle değer görülmekten ötürü oldukça gururlu olduklarını belirtti.


Geri Dön