17 / 05 / 2024

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Boss4 Gayrimenkul'den Yeni Evim Kampanyası'na 4 projeyle destek!

Boss4 Gayrimenkul ev almak isteyenlerin gündeminde yer alan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 4 projesiyle destek verdiğini duyurdu.



- Özel bahçeli lüks villalar

Verilen detaylara göre, Beylikdüzü Gürpınar’da inşa edilen 12 lüks villadan oluşan "Alya Bella" ise sahip olduğu 4 bin 603 metrekarelik geniş peyzaj alanı ve her villaya özel bahçesiyle yatırımcılarına çok özel bir yaşam alanı sunuyor. Lükste sınırları aşan konforlu yaşam alanlarının en modern örneğini de sunan "Alya Bella" projesinin her villasında yer alan geniş bahçesi ile doğanın içinde üst düzey bir yaşam vaat ediyor. Tüm detayı özel tasarımlara sahip olan proje, lükste sınırları aşan bir yaklaşım sunuyor. Fiyatları 23 milyon 300 bin liradan başlayan "Alya Bella" villalarının Nisan'da teslim edileceği bildiriliyor.

Boss4 Gayrimenkul den Yeni Evim Kampanyası na 4 projeyle destek!

Boss4 Gayrimenkul’ün Esenyurt’ta aile konseptine uygun olarak inşa ettiği "Alya 4 Mevsim" projesi ise 11’er katlı dört adet blokta toplam 217 daire ve altı ticari alandan oluşuyor. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Toplam 4 bin 250 metrekare peyzaj alanına sahip "Alya 4 Mevsim"de 700 metrekare büyüklüğünde bir sosyal alan da yer alıyor. Daire fiyatları, 3 milyon TL’den başlayan projenin 29 Ekim tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Alya Konakları Merkezefendi ön talep topluyor! 467 konutluk yeni proje!

Alya Bahçe'de yüzde 35 peşinatla! Teslimler 2024'te!

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 


Geri Dön