27 / 04 / 2024

Otomobil almak isteyenler bu habere çok sevinecek! Renault Captur'da 0.99 faiz fırsatı! Fiyatını görenin aklı çıktı!

Otomobil almak isteyenler bu habere çok sevinecek! Renault Captur'da 0.99 faiz fırsatı! Fiyatını görenin aklı çıktı!

Renault Captur, tüm detaylarıyla SUV görünümünü güçlendirirken, sürücüleri cezbediyor. Renault Captur'da 50 bin TL'ye 0.99 faiz fırsatı! Captur Mart fiyatları ne kadar?  6 Nisan 2023 fiyat listesi...



Renault Captur, SUV hayranlarını kendine çeken tasarımıyla öne çıkıyor. Geniş ön ızgarası, atletik omuzları, çamurlukları ve ön ve arka tampon korumaları ile araç, krom detaylarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca, C şeklindeki imza LED'lerle süslenen ön ve arka farlar, araca şık bir görünüm kazandırıyor.

Teknolojik donanımlarıyla da öne çıkan Captur, 9,3 inçlik EASY LINK multimedya sistemi, 10,2 inçlik kişiselleştirilebilir dijital sürücü ekranı, kokpit tipi orta konsol, fütüristik E-shifter ve Multi-Sense teknolojisi sayesinde üç farklı sürüş modu sunuyor.

Renault Captur'da 0.99 faiz fırsatı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...Araçta bulunan katlanabilir arka koltuklar sayesinde, 536 litre olan bagaj hacmi 1.275 litreye kadar artırılabiliyor. Ayrıca, arka koltukların 16 cm kayması, kullanım kolaylığı sağlıyor.

Güvenlik donanımlarıyla da öne çıkan Renault Captur, güvenli mesafe uyarı sistemi, şerit takip sistemi, trafik işaretleri tanıma sistemi, hız ayar ve sınırlayıcı, park sensörleri ve geri görüş kamerası, otomatik uzun/kısa farlar ve aktif acil fren destek sistemi gibi özelliklere sahip.

Renault Captur, sedef beyaz, demir mavi, alev kırmızı, marin mavi, bulut gri ve yıldız siyah olmak üzere altı farklı renk seçeneği ve 17 ile 18 inç olmak üzere dört farklı jant seçeneğiyle satın alınabilir.

Son olarak, 6 Nisan 2023 tarihindeki fiyatlarına göre, 50 bin TL'ye kadar olan kredi tutarlarına özel yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.


Geri Dön