04 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans kiralık

Bulvar Rezidans kiralık

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi!

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi 165 adet daireden oluşuyor. Yeni kampanyasını 16 Mart Pazartesi günü açıklayacak olan proje TEM Otoyolu'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık!

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık daire tipleri arasında 3+1'den 7+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bulvar Rezidans ulaşım!

Bulvar Rezidans ulaşım bilgisi kapsamında proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede bulunuyor. Projede toplam 165 adet daireye yer veriliyor.

Bulvar Rezidans'ta 90 daire 1 saatte satıldı!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar Rezidans ön satışta büyük ilgi gördü!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans cazip fiyatları ve ödeme planıyla ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans 14 Şubat'ta ön satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans cazip fiyatları ve ödeme planıyla 14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 08.00’de ön satışa çıkıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Four Winds Rezidans Kadıköy daire fiyatları!

Four Winds Rezidans Kadıköy daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 420 adet konuttan meydana gelen Four Winds projesi Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika mesafede konumlanıyor...

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Bulvar Rezidans kiralık Haberi

Bulvar Rezidans kiralık

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı. Kampanyaya göre, satış sırasında yüzde 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesinde metrekare fiyatları ise 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişiyor. İki etapta 15 bloktan oluşan Bulvar İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 1555 daire bulunuyor. Toplam 37 kattan oluşan Bulvar Rezidans'ta ise 165 daire yer alıyor. Projede çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri, sıcak su havuzları, Türk Hamamı, Zen odası ve su ile terapi odası gibi hizmetler...