30 / 04 / 2024

bumiad

bumiad

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.

UNESCO Dünya Mirası Bursa konferansı gerçekleşti!

UNESCO Dünya Mirası Bursa konulu konferansta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tarihi ve kültürel mirasını yenileyerek UNESCO listesine dahil olan Bursa’da sıranın kentin tanıtımına geldiğini söyledi.

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı!

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.

BUMİAD üyeleri Batı atıksu arıtma tesisini ziyaret etti!

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD), Bursa'nın evsel atık sularını arıtan tesislerden birisi olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi'ni ziyaret ederek bilgi aldı ve tesisi inceledi.

BUMİAD Batı atıksu arıtma tesisini inceledi!

BUMİAD Bursa'nın evsel atık sularını arıtan tesislerden birisi olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Tesis içinde bulunan güneş enerji panellerini de inceleyen BUMİAD üyeleri, tesis hakkında bilgi aldı.

bumiad Haberi

bumiad

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği'nin (BUMİAD) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.


Toplantının açılışında konuşan ve BUMİAD'ın faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunup gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan BUMİAD Bakanı M. Orhan Efe, "Önümüzde çok önemli hedeflerimiz var. BUMİAD, üyelik için hem işadamı olma hem de mühendislik veya mimarlık disiplinlerinden birisinden mezun olma şartı arayan Türkiye'de ve dünyada başka benzeri olmayan yegane Dernektir. Bu çerçevede gerek iş gerekse mesleki açıdan deneyimlerin bir araya geldiği çok önemli bir sonuç ortaya çıkıyor. Bu noktada biz özellikle BUMİAD Akademi, BUMİAD Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (BUMİAD SETASE) ile bu konularda politikalar üreterek gerek merkezi gerekse yerel yönetimlerle paylaşarak Türkiye'nin gelecekte daha güçlü bir ülke olmasına yol...