06 / 05 / 2024

Bungalov Evleri sapanca

Bungalov Evleri sapanca

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

İnova Terra Evleri'nde son 4 villa! 6.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

İnova Terra Evleri, İnova Yatırım İnşaat imzasıyla, Sapanca Çayiçi Mahallesi'nde inşa ediliyor. Tamamı villadan oluşan İnova Terra Evleri'nde satışlar başladı ve son 4 villa kaldı. İşte İnova Terra Evleri projesi ile ilgili detaylar...

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

Sakarya'da sahte ilanla bungalov kiralayan kişi tutuklandı!

Sakarya'nın gözde bölgeleri arasında yer alan Sapanca'da, kendisini bungalov işletmecisi olarak tanıtan ve yayınladığı sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 1 kişi tutuklandı.

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Sapanca'da bungalov evler yoğun ilgi görüyor!

Koronavirüs nedeniyle tam kapanma kararının alındığı bu günlerde şehrin kalabalığından kaçmak isteyen vatandaşlar izole tatil yapmaya başladı. Sapanca'da bulunan bungalov evler izole tatil isteyenlerin ilk tercihi oldu. 

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Tokat Almus'a bungalov evleri yapılacak!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ilçe turizmine ivme kazandıracak olan bungalov evleri projesine başladıklarını kaydetti.OKA destekleri ile sosyal tesisler hizmete sunulurken bu kapsamda 2 adet jet ski ile bir adet tekne kazandırılmıştı.

Şumnu'nun Bungalov Evleri ile 12 bin liraya tatil köyü kurulabilecek!

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Sapanca Kestanelik'e 100 konteyner kuruldu!

Sapanca Belediyesi Gazipaşa Mahallesi kestanelik bölgesinde yaşayan roman vatandaşlar için TOKİ'nin yapacağı konutlar öncesinde orada yaşayan ve evleri yıkılacak olan vatandaşlara yıkımlar öncesinde 100 adet geçici konteyner koydu

Bungalov Evleri sapanca Haberi

Bungalov Evleri sapanca

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi  Şumnu, dışı çelik, içi ahşap malzemelerden üretilen bungolov evlerin, pratik yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliğe sahip olduğunu ifade etti.  "Bungolov evler, son yılların öne çıkan konaklama mekanları" diyen Şumnu, şöyle devam etti: "Bu evlerimiz, dört mevsim ihtiyaçlara cevap verebilecek iç ve dış donanıma sahip. 12 bin liradan başlayan fiyat ve 40 metrekareden başlayan farklı büyüklüğe sahip seçenekleriyle bungolov evler, kısa sürede üretilip kullanıma hazır hale getirilebiliyor. Özellikle doğa turizmi yatırımcılarına 120 bin lira bütçe ile 20 kişilik tatil köyü kurma imkanı sunuyor. Tek katlı veya 2 katlı olarak 2 veya çok daha fazla kişinin kalabileceği 40 metrekareden...