02 / 05 / 2024

Bünyamin Derman projeleri

Bünyamin Derman projeleri

Kentsel dönüşümlerle ilgili halen bir master plan çalışması yapılmadığına dikkat çeken mimar Bünyamin Derman, “Galataport, Haydarpaşa, Haliç veya gecekondu bölgelerinin hepsi dönüşüme tabi tutulmuş durumda" dedi

Bünyamin Derman kimdir?

1995 yılında Dilek Topuz Derman ile db Mimarlık ve Danışmanlık Ltd. Şti.’ni kuran Bünyamin Derman kimdir? Bünyamin Derman bugüne kadar hangi projeleri tamamladı? İşte Bünyamin Derman'ın çalışmaları...

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kaya tarfından kuruldu.

Bünyamin Demir'den İBB'ye millet bahçesi tepkisi!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin iki senedir hukuka aykırı olmayan bir şekilde ilçeye millet bahçesi inşasını engellediğini öne sürdü.

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Acar tarafından kuruldu.

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Kandemir İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kandemir tarafından kuruldu.

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Eski Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca intihar etti!

2002 ile 2007 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Bünyamin Karaca İzmit’teki evinde intihar etti...

Masifhane Mimarlık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masifhane Mimarlık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Keskin ve Yunus Emre Keskin ortaklığında kuruldu.

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Karabağlar'da imar ve kentleşme sorunu çözülecek!

AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir, yerel seçimde Karabağlar'da bir değişim yaşanması gerektiğinin altını çizdi.

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi kuruldı!

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Bünyamin Koray Boşnak tarafından kuruldu. 

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Çakıcı ve Mehmet Kurt ortaklığında kuruldu. 

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

Türkiye’nin dev projelerinde İtalyan GBC markalı ürünler kullanılıyor!

Türkiye temsilciliğini yürüten Habib Makina iş birliği ile Türkiye’deki işlerini büyüten GBC, son dönemde Türkiye’nin en büyük projeleri olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Boğazı köprüsü inşaatlarına ürün temin etti.

Bünyamin Derman projeleri Haberi

Bünyamin Derman projeleri


Mimar Bünyamin Derman, dünyanın batısındaki ve doğusundaki bütün gelişmiş ülkelerin aksine Türkiye’de mimar vizyonu bulunmadığını söyledi. Bünyamin Derman, İstanbul’un gelişen ilçelerinde Dumankaya, Tekfen, Varyap, Toya Yapı gibi markaların projeleri ile Bayrampaşa, Başakşehir gibi şehirlerin kentsel dönüşümünde yer alan bir mimar. Kentsel dönüşümlerle ilgili halen bir master plan çalışması yapılmadığına dikkat çeken mimar Derman, “Galataport, Haydarpaşa, Haliç veya gecekondu bölgelerinin hepsi dönüşüme tabi tutulmuş durumda. Ancak buralarda master plan açıklanmadı. Mimari olarak Batı’ya bakın, her ülkenin bir mimar politikası olur, bizim böyle bir politikamız yok. İmar planları çizilen yerlerde ok yaydan çıkmış oluyor. Kentsel dönüşümler, master planlar olmadığı sürece iyiye gitmeyecek.” dedi.


     Singapur ve Azerbaycan gibi ülkelerin önemli projelerinde de imzası bulunan mimar Derman, Türkiye ile dış ülkeleri kıyaslarken...