19 / 05 / 2024

bünyan park projeleri

bünyan park projeleri

150 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişine sahip olmasına rağmen istenilen gelişmişlik seviyesine bir türlü ulaşamayan Bünyan’da son bir buçuk yılda Bünyan Belediyesi tarafından atılan adımlar her kesin dikkatini çekiyor.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri ili, Bünyan ve Sarıoğlan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haliç’deki arazinin imarı sıfırlandı bölge park alanı olacak!

Eyüpsultan’daki araziye 10 katlı imar izni verilmişti. Verilen imar izni üzerine büyük tepki çeken yüpsultan’daki arazinin imarı sıfırlandı...

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 188 bin 591 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

bünyan park projeleri Haberi

bünyan park projeleri

150 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişine sahip olmasına rağmen istenilen gelişmişlik seviyesine bir türlü ulaşamayan Bünyan’da son bir buçuk yılda Bünyan Belediyesi tarafından atılan adımlar her kesin dikkatini çekiyor.


Top yekûn bir kalkınma hamlesi yapan, gelişim ve değişimin startını veren Bünyan Belediyesi ilçenin bütün eksiklerini en kısa sürede tamamlamak için canla başla çalışıyor. Bir yandan alt ve üst yapı eksikleri gideriliyor diğer yandan prestij projeler hayata geçiriliyor. Geçmiş dönemlerden gelen borç yüküne rağmen atılan adımlar ve ilçeye kazandırılan değerler herkes tarafından takdirle karşılanıyor.


Doğal gaz geliyor

Bünyan’ı baştan sona yenilemek için neredeyse 44 mahallenin tamamında farklı alanlarda çalışmalar yürüten Bünyan Belediyesi’den, Bünyanlıları sevince boğan bir müjde geldi. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu: Malumunuz memleketimiz kış memleketi. Bu yüzden farklı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bu...