22 / 07 / 2024

bünyan toki son başvuru tarihi 2019

bünyan toki son başvuru tarihi 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Euro bölgesinde enflasyon son 2 yılın altına gerilerken euro kuru 30,16 TL oldu! 

Euro Bölgesi'nde ekim ayı tüketici fiyatları yıllık bazda düşüşe geçti. Böylece son 2 yılın en düşük seviyesini test ederken, Euro kuru ise 30.16 TL seviyesinde değerleniyor...

Borsa ‘Şimşek’ gibi! BIST 100 endeksi son 3 ayın zirvesini gördü! İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada geçen hafta başlayan olumlu hava bu hafta da devam ediyor. Endeks yüzde 5’in üzerinde prim yaparak 5 bin 372 puandan kapattı. Böylece endeks son 3 ayın zirvesini test etmiş oldu.

TOKİ başvuruları bitiyor! Acelen edin! TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Cumhuriyet tarihini en büyük sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ ilk evim konutlarının başvuru tarihinde sona yaklaşıldı. Peki, TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?  TOKİ’ye kaç kişi başvuru yaptı? İşte detaylar…

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bünyan TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 188 bin 591 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

TOKİ son 18 yılda 860 bin konut inşa etti!

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Çalıştayı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ, son 18 yılda 860 bin konut yaptı" dedi.

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

bünyan toki son başvuru tarihi 2019 Haberi

bünyan toki son başvuru tarihi 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi projesinde 1 adet konuta yer veriliyor.

Başvuru döneminin yarın itibariyle başlayacağı TOKİ Kayseri Bünyan 2019 projesinde yer alan konut 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunulan TOKİ Bünyan projesi için başvuru dönemi 31 Aralık 2019 tarihinde sona erecek.

TOKİ Kayseri Bünyan Camikebir projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edilecek.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için konut bedeli 188 bin 591 TL olarak belirlendi.

Peşinat bedellerinin 18 bin 859 TL ile 37 bin 718 TL arasında değiştiği TOKİ Kayseri 2019 projesi için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Proje kapsamındaki daireler için ödenecek en düşük taksit bedeli...