17 / 05 / 2024

Burak Berk Kreşi nerede

Burak Berk Kreşi nerede

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Ramazan Burak Telli kaç yılında ve nerede doğdu? Çalışma hayatına ne zaman ne nerede başladı? Avrupa Yatırım Holding’te ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ramazan Burak Telli ile ilgili merak edilen

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Sultangazi'de inşaattan düşen işçi yaralandı!

Sultangazi'de inşaatta çalışan Mustafa Berk isimli işçi, yaklaşık 4 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

İBB'nin Eyüpsultan'daki kreş planına meclisten red!

Eyüpsultan’da İBB’nin yapmak istediği kreşe ilişkin plan teklifi, Meclis’te AKP grubuna takıldı.

TBMM kampüsü içerisine kreş binası yaptırılacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İşletme ve Yapım Başkanlığı tarafından TBMM kampüsü içerisine kreş yaptırılacağı duyuruldu.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Ukrayna'da Türk müteahhitler için 25 milyar dolarlık iş fırsatı!

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği Başkanı Burak Pehlivan yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın 25 milyar dolar altyapı yatırımına hazırlanmasının Türk müteahhitler için ciddi bir fırsat olduğunu söyledi.

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

Burak Berk Kreşi nerede Haberi

Burak Berk Kreşi nerede


Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı. 


Nilüfer Belediyesi, 23 Nisan Mahallesi’ne çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için hayırsever desteğiyle yeni bir kreş kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin yapımı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve hayırsever Şevket İlhan protokol imzaladı.

Halk Evi’nde düzenlenen protokol törenine Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Şemsi Oğuz’un yanı sıra kreşe isimleri verilen Şevket İlhan’ın ikiz çocukları Burak ve Berk İlhan da katıldı. Protokol imza töreninde konuşan Başkan Bozbey, eğitim konusundaki çalışmalarda işbirliklerine ve hayırseverlerle ortak çalışmalara önem verdiklerini kaydetti. Bozbey, “Her geçen gün nüfusumuz artıyor ve gelişiyor. Bu anlamda...