24 / 07 / 2024

Burak Beton inşaat nerede

Burak Beton inşaat nerede

Burak Beton Hırdavat Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ensar Çamur tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Silivri'de kuruldu.

'Sarıyer’in tabutu' olarak bilinen rezidans inşaatı önünde eylem: Bu beton tabutun yapılmasına izin vermeyeceğiz!

Sarıyer kent ve doğa savunucuları, 35 senedir Sarıyer Hacıosman Kavşağı’nda inşaat halindeki otel inşaatının yeniden başlamasına tepki göstererek “Bu beton tabutun yapılmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Falcı tarafından kuruldu.

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Işık tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Everest Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Everest Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Dönmez tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe bahar rüzgarı esiyor! Demir fiyatlarına indirim geldi, beton ve çimento fiyatları çakıldı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen fahiş zamlar yavaş yavaş yerini indirimlere bırakmaya başladı. Mayıs ayında inşaat demir fiyatlarına üst üste indirim gelirken beton ve çimento fiyatları çakıldı. İşte16 Mayıs 2022 demir, çimento ve beton fiyatları...

Burak Beton inşaat nerede Haberi

Burak Beton inşaat nerede

Burak Beton Hırdavat Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ensar Çamur tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Silivri'de kuruldu.


Burak Beton Hırdavat Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Her türlü yapı, yol, köprü, köprüyol, tünel, metro, liman, baraj, havaalanı gibi yeraltı ve yerüstü düzenlerine yönelik olarak her çeşit hazır beton ve betona dayalı yapı elemanları üretmek, taahhüt etmek, yeraltı ve yerüstü doğal kaynaklardan taş, çakıl, kırma taş, kum, taş tozu gibi maddeleri istihraç etmek, üretmek, satın almak, ürünleri pazarda tanıtmak, satmak ve ihraç etmek. b. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. c. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya...