18 / 05 / 2024

Burak Kurban

Burak Kurban

Dizayn Konut İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Erol Aygün ve Burak Kurban ortaklığında kuruldu.

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde Kurban Bayramı'na özel ödeme ve fiyat avantajlarıyla kampanya başlattı. Peşinat öteleme, uygun fiyat ve cazip ödeme şekilleriyle projelerde bayram havası başladı...

Sky Bahçeşehir Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Sky Bahçeşehir Projesi için Kurban Bayramı’na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ve ufak ufak taksitlerle teslime kadar sadece 49 bin lira ödeyerek 2+1 120 metrekare, 380 bin liralık eve sahip olmak mümkün .

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Kurban Bayramı’nda, Mayıs ayı fiyatları ve cazip avantajlarıyla satışa devam edecek. Çukurova Balkon’da, hem peşinatsız hem de ödemeye bir yıl sonra başlayarak yine kişiye özel ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün.

Burak Antmen kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Burak Antmen kimdir? Burak Antmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Antmen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Antmen..

Karaman’da kurban satış ve kesim yerleri belirlendi!

Karaman Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla kurban satış ve kesim alanlarını belirleyerek yapılan düzenlemelere uyulması çağrısında bulundu. İşte belirlenen alanlar...

Özak Hayat Tepe Kurban Bayramı kampanyası!

ÖZAK GYO’dan 15 bin TL’lik “Kurban Bayramı” hediyesi. ÖZAK GYO’dan “Mutluluk mimarisi” olarak tanımlanan Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde muhteşem Kurban Bayramı fırsatı!

Muğla Yatağan'daki tarihi köprü restorasyon kurbanı oldu!

Muğla Yatağan'daki 6 asırlık tarihi köprü, restorasyon kurbanı oldu. Köprünün, altındaki derenin kumları alındığı için çöktüğü belirlenirken, valilik de projeyle uygulama arasında farklılıklar olduğu gerekçesiyle çalışmaları durdurdu.

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Burak Sezginsoy kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sezginsoy kimdir? Burak Sezginsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Sezginsoy bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Sezginsoy..

Deniz Feneri Derneği Sri Lanka yurdunun temeli Kurban Bayramı'nda!

Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, "Sri Lanka'da yetimler yurdu için 150 bin dolarlık bir projeden bahsedilmişti. Projeyi biz aldık geldik. 2015 yılının Kurban Bayramı'nda yurdun temeli atılacak" dedi.

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever evleniyor!

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

Burak Kurban Haberi

Burak Kurban

Dizayn Konut İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Erol Aygün ve Burak Kurban ortaklığında kuruldu.


Dizayn Konut İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. İnşaat sanayi ile yer altı ve yerüstü bayındırlık hizmetlerini, inşaatlar yapımı ve onarımını gerek kendilerinin temin edecekleri arsalara inşaatlar yapımı ve satımını yapmak, inşaat taahhütlerine müteahhit sıfatıyla girmek ve inşaatlar yapmak, konusu ile her çeşit yol, istinat duvarı, konut, prefabrik konut, okul, hastane, fabrika inşaatları, işyeri, otel, motel, apart otel, kamping ve...