27 / 04 / 2024

Burak Okan

Burak Okan

Baz Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Okan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Şişli, Esentepe, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center'da kuruldu.

Burak Özçivit Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Favriye Evcen'in İstinye'deki evinde oturan Burak Özçivit, Zekeriyaköy'de satın almak için villa beğendi. Özçivit, villanın 1 milyar dolar olduğunu duyunca almaktan vazgeçti.

Okan Bayülgen'e babasından arsa ve bina miras kaldı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'e üvey babasından yüklü miktarda miras kaldı. Görgün’e ait olan portakal bahçeleri, arsalar ve bina artık Bayülgen'in.

Şaban Burak: Çarpık yapılaşma Adana’nın kaderi!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Saymanı Şaban Burak, bölgedeki çarpık kentleşme sorunundan bahsetti. Burak, çarpık kentleşmenin Adana’nın kaderi olduğunu açıkladı.

Burak Hakkı Gelibolu'da çiftlik kurdu!

Burak Hakkı doğayla baş başa olmayı tercih etti ve Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde 35 bin metrekarelik bir arsaya çiftlik kurdu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit evlerini ayırdı!

20 gün önce Almanya'da nişanlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti İstinye'deki evlerini ayırdı. Özçivit, Acıbadem'deki baba evine geri döndü.

Okan İnşaat, Miami'de 18.1 milyon dolara yer aldı!

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ömer Okan Sever imzasıyla kuruldu.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'daki Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugün Okan Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek 250 yatak kapasiteli bir hastanenin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi bugün açılıyor!

Son teknolojiye sahip, 250 yataklı Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Tuzla'da açılıyor.

Tel Aviv metro hattı Burak Duvarı bölgesine uzatılacak!

İsrail, Tel Aviv metro hattını Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'nın bitişiğindeki Burak Duvarı (Ağlama Duvarı) bölgesine uzatmayı planlıyor.

Burak Okan Haberi

Burak Okan

Baz Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Okan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Baz Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa      ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,        park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...