02 / 05 / 2024

burak sever düğün

burak sever düğün

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Divas Otel Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Kentsel dönüşümde bina hasarını uzmanlar ölçmeli!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği Başkanı Burak Kuter, son yıllarda artan kentsel dönüşüm projelerinin uyanık müteahhitleri de harekete geçirdiğini, fırsatçılar türediğini öne sürerek bu konuda vatandaşları uyardı.

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever evleniyor!

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Samandağ'da Kentsel Dönüşüm semineri düzenlendi!

Samandağ'da Kentsel Dönüşüm ve Riskli Yapılarla ilgili bir seminer verildi. Samandağ Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen seminere Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Burak Rifaioğlu, katıldı.

Antalya Balbey'de dönüşüm!

Antalya Balbey'de dönüşüm. Burak Özçivit'in canlandırdığı Malkoçoğlu Bali Bey'in adını taşıyan mahallenin 'kentsel yenileme alanı' ilan edilmesi için Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurdu.

Burak Karaca: Kentsel dönüşümün amacı yaşanabilir kentler elde etmek olmalı!

Evrenol Architects ortaklarından Mimar Burak Karaca; “İstanbul’da kentsel dönüşüm acil bir zorunluluk. Ancak kentsel dönüşüm sürecinde esas amaç kaliteli ve yaşanabilir kentler elde etmek olmalı” dedi.

Burak Kuten: İzmir kentsel dönüşüme mecbur bir şehir!

İzmir'de Ağustos ayında kurulan İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) 83'üncü Uluslararası İzmir Fuarı 2 nolu holde açtığı standa ziyaretçileri deprem riskine karşı binalarına deprem testi yapmaları konusunda uyarıp, bilgilendiriyor...

Manisa'da 54 yıllık apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Manisa'da 54 yıllık üç katlı bir apartman, kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Belediyenin Deprem Etüd Merkezi ve Yapı Laboratuvarı Sorumlusu Burak Gürol, yapılan çalışmalar sonucunda merkezdeki 99 binanın daha risk altında olduğunu söyledi

Tek Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Kentsel Dönüşüm Yapı Laboratuvarı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fazlı Burak Açık tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2013 tarihinde Pendik'te kuruldu

Sultangazi'de kentsel dönüşüm paneli gerçekleştirildi!

İstanbul Sultangazi'de düzenlenen kentsel dönüşüm paneline TMMOB ve Kent Hareketlerin'den Burak Kaan Yılmazsoy, Adalet için Hukukçular üyesi Av. Aysel Tekerek ve Şehir Planlamacıları Odasından Özgür Temiz katıldı..

burak sever düğün Haberi

burak sever düğün

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever  çifti evleniyor. Çiftin düğünü 24 Temmuz Cuma günü saat 19:30'da Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...