26 / 05 / 2024

Burak Yeşiltaş

Burak Yeşiltaş

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Yeşiltaş tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı' nda kuruldu.

Emlakçılar: Kira kontratları takip edilebilir olsun!

Konuttan kira geliri elde eden vatandaşların beyanname verme süreleri 5 Nisan 2024 tarihinde resmen doldu. Bakan Şimşek, toplamda 420 bin konutta yerinde tespit yapıldığını dile getirirken, Emlak müşaviri Yeşiltaş başlatılan uygulamaların ayaklarının yere basmadığını söyledi...

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Yeşiltaç tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yeşiltaş tarafından kuruldu.

4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti! Atıl arazide iş kurdu!

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Yeşiltaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bayram Alkın, Buğra Oral ve Mehmet Taş ortaklığında Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Otomotiv İnşaat Elektirk Elektrik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Zeki Yeşiltaş tarafından kuruldu.

Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 29 Haziran'da gerçekleşen düğünlerinden önce İstinye'de bir dairede oturuyordu. Burak Özçivit, Acakent'ten 15 bin TL'ye villa kiraladı.

Haye Yapı Teknik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haye Yapı Teknik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Hayrettin Yeşiltaş imzasıyla kuruldu.

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. Ayson Yeşiltaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Burak Yeşiltaş Haberi

Burak Yeşiltaş

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Yeşiltaş tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu. 


Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...