16 / 05 / 2024

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Kağan Yetik tarafından kuruldu.

Bkr Elektrik Metal İnşaat Hafriyat Akaryakıt Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bkr Elektrik Metal İnşaat Hafriyat Akaryakıt Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demir tarafından kuruldu.

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Dursun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şule Yıldız tarafından kuruldu. 

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu. 


Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HAFRİYAT    a)Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir.Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. b)Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel...