03 / 05 / 2024

burçelik sanayi ve ticaret

burçelik sanayi ve ticaret

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Şişli'de faaliyet gösteren şubesinin kapatılmasına karar verildi.

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Kalkan tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Gkr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ufuk Türk tarafından kuruldu.

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Yb Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Faruk Taşdemirci tarafından kuruldu.

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Uçar tarafından kuruldu.

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Sağlam tarafından kuruldu. 

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Seslikaya tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sönmez İşeri tarafından kuruldu.

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

burçelik sanayi ve ticaret Haberi

burçelik sanayi ve ticaret

İstanbul Şişli, Maslak Ata Center İş Merkezi'ndeki şubesini kapatma kararı alan Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şu açıklama yapıldı;


'Görülen lüzum üzerine, Maslak Ata Center İş Merkezi Şişli / İstanbul adresinde faaliyet gösteren şubemizi kapatma kararı almış bulunuyoruz.Konuyla ilgili yasal müracatların yapılmasına karar...