10 / 05 / 2024

burçelik vana İbrahim Koçer

burçelik vana İbrahim Koçer

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İbrahim Koçer Burçelik Vana Sanayi yönetim kurulu üyesi oldu!.

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve İbrahim Okan Duyar ortaklığında kuruldu.

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kocaoğlu tarafından kuruldu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Çelik Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özen tarafından kuruldu.

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ezeoğlu İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezeoğlu İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Erhan Çelik ve İbrahim Atmaca ortaklığında 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Ervaa Çelik Kapı Ve İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervaa Çelik Kapı Ve İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Balcı imzasıyla kuruldu.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

burçelik vana İbrahim Koçer Haberi

burçelik vana İbrahim Koçer

Burçelik Vana Sanayi tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;


Yönetim Kurulu'nda bağımsız üye olarak görev yapan  Sn.L.Yeşim Uçtum' un istifası nedeni ile boşan Yönetim Kurulu Üyeliğine  Sn.İbrahim Koçer'in   seçilmesine ve bu seçimin TTK Madde 363 gereğince yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısında, Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.  Sn. İbrahim Koçer'in  özgeçmişleri şirketimiz internet sitesinde 

( www.burcelikvana.com )   kamuoyunun bilgisine...