30 / 04 / 2024

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.



Gayrimenkul satış ve pazarlama alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla kısa zamanda sektörünün öncü markaları arasında yer alan AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı olmayı başardı. 


ektöründe dev firmalarda satış yöneticiliği yapan Burçin ÇELİK ve Adem KAHRİMAN'm bir araya gelmesiyle oluşan şirket, satış konusunda artan rekabetle birlikte daralan iç piyasada inşaat şirketlerine rahat bir nefes aldırıyor. 


Bu zamana kadar büyük ve küçük ölçekli olmak üzere binlerce gayrimenkul ün satışım gerçekleştiren şirketin yönetim kurulu üyesi Burçin ÇELİK gayrimenkul sektöründe başarılı iş kadını olarak adından sıkça söz ettiriyor. 


Satış ve pazarlama konularında kadınların, detaycı ve dikkatli olması sebebiyle daha başaralı olduklarının altını çizen ÇELİK, "Erkek egemen bir sektörde işimize duygusal zekamızı da katarak daha başarılı olabiliyoruz"dedi. 


Kriz dönemlerinde inşaat sektöründe pazarlama sorunlarının incelenmesi konusunda tezi de bulunan AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Burçin ÇELİK ile sektörü ve hedeflerini konuştuk. 


Burçin Hanım, Şirklerinizin kuruluş öyküsünden bahseder misiniz? 

Ortağım Adem Bey ile birlikte 7 sene kadar Dumankaya ve Tekfen gibi sektörde lider kuruluşlarda yönetici pozisyonunda çalıştık. Daha sonra artan rekabet ve fazlalaşan konut arzı ile birlikte sektörde oluşan satış sorununa profesyonel çözüm üretebilmek adına Adem Bey ile birlikte AVEB Proje'yi kurduk. 


"KURUMSAL YAPIDA PROFESYONEL KADROMUZLA HİZMET SUNUYORUZ" 

Aveb Proje olarak profesyonel kadromuzla inşaat projelerinin pazarlanması ve satışı konularında a'dan z'ye hizmet vermekteyiz. Her projeye özel, gayrimenkul satışı konusunda tecrübeli özel ekipler kuruyoruz. İnşaat şirketlerinin bu konudaki tüm sorumluluğunu üzerimize alıyoruz. Satış sürecinden tapu sürecine kadar giden süreçte onları her türlü hizmetin organizasyonunu biz gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında özellikle Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar gibi lokasyonlar da 2. el konutların, ofislerin satış ve kiralama işlemlerini de gerçekleştiriyoruz. 


"GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE GÜVEN DUYULAN BİR MARKAYIZ." 

Şirket olarak alıcı ve satıcıyı ortak bir paydada bir araya getiriyoruz. Her iki tarafın haklarını eşit şekilde gözetiyor ve koruyoruz. Bu konuda adaleti sağlayan etik ve profesyonel davranışlara uygun bir köprü olduğumuza inanıyoruz. Bu hassasiyetle çalışarak gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü olarak anılmak hedefindeyiz. 


Milliyet


Geri Dön