17 / 05 / 2024

Burçin Çelik gayrimenkul sektörü

Burçin Çelik gayrimenkul sektörü

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Türkiye konut inşalarında çelik konstrüksiyona yönelmeli! 

Büyük bir bölümü deprem kuşağında olan Türkiye için, çelik yapı sistemi kilit önem taşıyor. İşte çelik yapı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Çin'de gayrimenkul şirketlerine en az 220 milyar yuan kredi verilecek!

Çin'in büyük kamu bankalarının gayrimenkul geliştirme şirketlerine en az 220 milyar yuan yeni kredi vereceği açıklandı.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Burçin Çelik gayrimenkul sektörü Haberi

Burçin Çelik gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul satış ve pazarlama alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla kısa zamanda sektörünün öncü markaları arasında yer alan AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı olmayı başardı. 


ektöründe dev firmalarda satış yöneticiliği yapan Burçin ÇELİK ve Adem KAHRİMAN'm bir araya gelmesiyle oluşan şirket, satış konusunda artan rekabetle birlikte daralan iç piyasada inşaat şirketlerine rahat bir nefes aldırıyor. 


Bu zamana kadar büyük ve küçük ölçekli olmak üzere binlerce gayrimenkul ün satışım gerçekleştiren şirketin yönetim kurulu üyesi Burçin ÇELİK gayrimenkul sektöründe başarılı iş kadını olarak adından sıkça söz ettiriyor. 


Satış ve pazarlama konularında kadınların, detaycı ve dikkatli olması sebebiyle daha başaralı olduklarının altını çizen ÇELİK, "Erkek egemen bir sektörde işimize duygusal zekamızı da katarak daha başarılı olabiliyoruz"dedi. 


Kriz dönemlerinde inşaat sektöründe pazarlama sorunlarının...