28 / 04 / 2024

Burçelik Vana Sanayi

Burçelik Vana Sanayi

Burçelik Vana Sanayi Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurulu Toplantısı 9 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 16:00'da Organize Sanayi Bölgesi Sarı Cadde No:15 Nilüfer-Bursa adresindeki fabrika toplantı salonunda yapılacak...

Ersistem Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersistem Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Erkaçmaz tarafından kuruldu.

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Erer Çelik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erer Çelik Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Müezzin tarafından kuruldu.

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Tuna Tuzcukaya tarafından kuruldu.

Baver Çelik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baver Çelik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Suat Dilek tarafından kuruldu.

Çelik Çini Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okmeydanı Şubesi açıldı!

Çelik Çini Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okmeydanı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 136 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çelik tarafından açıldı.

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dallı tarafından kuruldu.

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Durna ve Mehmet Emin Demiröz ortaklığında kuruldu.

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çelik ve Halit Çelik ortaklığında kuruldu.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Gökmen tarafından kuruldu.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Burçelik Vana Sanayi Haberi

Burçelik Vana Sanayi



Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu aşağıdaki gündemi görüşerek karara bağlamak üzere, 9 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 16:00'da Organize Sanayi Bölgesi Sarı Cadde No:15 Nilüfer-Bursa adresindeki fabrikamız toplantı salonunda yapılacaktır.


Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri dahilinde, Genel Kurul Toplantısı'na katılmak istemeleri durumunda, pay sahiplerimizin paylarını herhangi bir kuruluş nezdinde depo etmesi şartı bulunmamaktadır. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak isteyen pay sahiplerimizin, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. ("MKK")'nin kamuya ilan ettiği prosedürleri yerine getirmesi gerekmektedir. Genel Kurul Toplantısı'na "MKK"dan sağlanan "pay sahipleri listesi" dikkate alınarak oluşturulan hazır bulunanlar listesinde adı yer alan pay sahipleri katılabilir. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak için fiziken toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya...