27 / 04 / 2024

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi



Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Sasa Polyester (SASA), 12 Nisan 2023'te 15.000.000.000 liralıık kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 2.302.591.217 lira şeklinde olan çıkarılmış sermayesinin 5.295.959.799,10 liraya  yükseltilmesine kararı vermişti.

SPK dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Peki Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), tarafından yayımlanan son haftalık bültende hangi bilgiler yer aldı? İşte yatırımcılar tarafından merak edilen ve arama motorlarında da sık sık araştırılan o bilgiler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön